Vis os din Garderobe: Emilie Fyrster

Vis os din Garderobe: Emilie Fyrster

I denne uge har vi fået lov til at snage i smukke Emilies garderobe. Vi er i den grad blevet i forårs humør efter at have set disse fine farverige outfits! Fashion - 2

Hvad er dit yndlings mærke?

Det må helt klart være Zara. Jeg synes nemlig, at de har nogle super fede ting til alle stilarter. Det er bl.a. der min gule skinjakke er fra, som jeg er vildt glad for. Den har nemlig denne gule sommerlige farve, som jeg er helt vild med. Zara har også nogle forholdsvis billige priser, mens deres tøj stadig er i god kvalitet. Så ja, Zara må være mit yndlings mærke.

Hvilket tøj vil du ikke være foruden?

Uha.. Der er meget tøj jeg ikke ville kunne undvære, men et specielt sæt, ville nok være dette sæt. Det er altid rart med et par boyfriend jeans og en basic top. Bukserne er nemlig behagelige samtidig med at de ser flotte ud, og toppen er helt enkel, mens den stadig er lidt anderledes fra andre toppe. Så sættet her ville jeg slet ikke kunne undvære.

Vis os dit nyeste køb?

Mit nyeste køb, må være denne denim kjole fra Goa. Den er super fin og har dette søde sommerlook jeg er helt vild med. Den er hverken for varm eller tætsiddende, hvilket jeg synes er vigtigt især til de helt varme dage, hvor man gerne vil være iført noget behagelig men pænt. Jeg kan slet ikke vente til sommeren, hvor denne kjole ville passe perfekt ind.

Vis os dit dyreste køb?

Min jakke fra Day, må nok være mit dyreste køb. Det er en enkel/klassisk jakke, som jeg har brugt rigtig meget. Jeg har nok haft den i tre år nu, og kvaliteten er stadig i top - hvilket er noget jeg sætter meget pris på. Da jeg har mange guldsmykker, synes jeg det er super fedt at jakkens lynlåse også er guld, så det hele passer sammen. Men ja, jakken er jeg ihvertfald rigtig glad for, og bruger det stadig tit.

Hvor shopper du helst, online eller i butik?

Jeg er nok meget til begge dele, for jeg synes det er nemt og hurtigt at shoppe online, hvis man nu mangler noget nyt tøj til festen på fredag. Men på den anden side synes jeg det er hyggeligt, at tage en tur ind i byen med veninderne. Det er også en fordel, at kunne prøve tøjet på før man køber det. Det er nemlig træls hvis man bestiller noget online også det er to størrelser for store. Men for det meste, shopper jeg online.

Kunne du tænke dig at se mere til Emilie, så kan du følge hendes blog her: Nouw.com/emiliefyrster