Vis os din garderobe: Charlotte Caroline

Vi har været så heldige, at få lov at snage i Charlotte Carolines garderobe. Vi er også blevet en lille smule misundelige, bare så du er forberedt! Se med her: Fashion -

Hvilket tøj vil du ikke være foruden?

Jeg har en meget fin minkpels, som jeg kan have resten af livet, hvilken jeg er utrolig taknemmelig for at have fået i så tidlig en alder, og ligeledes har jeg et meget smukt rolex-ur, som for mig er en investering. Men tøj sat op imod tasker, så handler det nok nærmere om alle mine tasker, som jeg ikke helt mener, jeg kan være foruden (jeg har jo en stor passion og forkærlighed for tasker).

- Jeg synes sagtens man kan sammensætte et billigere outfit med en lækker taske, da en taske formår at peppe et outfit, fange fokus og dermed er alt afgørende for dit ”færdige look”.

Alle mine tasker er købt i en speciel sammenhæng, som gør dem særlige betydningsfulde for mig. Derfor kommer jeg heller aldrig til at sætte mine tasker til salg, de har en historie med sig, og for mig er en taske mere værdifuld jo mere patina den får, det viser blot den har fulgt dig og gemmer på en masse historie (okay, jeg er lidt freaket hvad tasker angår, haha).

Vis os dit dyreste køb:

Min brune fine minkpels samt mit rolex ur, og her er nogle udpluk fra min taske-samling, hvor næste ønske på gavelisten er en lækker chaneltaske med guldhardware, hvorfor? Fordi den er perfekt til og med alt!


Vis os dit nyeste køb:

Jeg har bestilt en iphone 7+ hjem, da denne optimerer mange ting ift. Bloggen, redigering af video og mit arbejde generelt. Til denne har jeg netop modtaget det lækrest iphone cover fra Louis Vuitton, som simpelthen er så flot!

Jeg har i 2 år ønsket mig en mørkeblå jakke, så da jeg forleden fandt denne frakke fra Tommy Hilfiger måtte jeg simpelthen eje den!

Hvad er dit yndlings mærke? Hvor shopper du helst, online eller i butik?

Jeg shopper sjælendt på nettet, for oftest bliver jeg skuffet, når jeg modtager varen. Jeg foretrækker derfor at shoppe i fysisk butik, hvor jeg har muligheden for at prøve tøjet på, samt nemt at kunne bytte det igen, hvis jeg fortryder mit køb.

Jeg har nogle favorit brands, men som desværre er så dyre, at jeg hellere foretrækker at gemme pengene og spare op til en lækker taske. En sjælden gang imellem køber jeg så en dyr ting, som jeg ved, jeg kan bruge til mange forskellige outfits, fx en lækker trenchcoat. Jeg foretrækker derfor at shoppe i H&M, for er man god til at skimte nogle af deres lidt mere specielle items, synes jeg faktisk de gør det godt til nogle priser, hvor vi alle kan være med!

Sidst er at tilføje, at jeg pt. faktisk bor hjemme, så garderoben er ikke hel optimal, men når den en dag er, inviterer jeg jer indenfor!

Vil du se mere til Charlotte Caroline, så følg hendes blog her:Nouw.com/charlottecaroline