...Vis os din Garderobe Amanda London

...Vis os din Garderobe Amanda London

I denne uge har fik fået lov at kigge lidt ind i Amandas garderobe. Hun viser os alt fra hendes nyeste, til hendes dyreste køb og vi er slet ikke misundelige. Læs med her og se hvilket item Amanda ikke ville være foruden. Fashion -

Hvilket tøj vil du ikke være foruden?
Hmm.. Det er et godt spørgsmål. En jakke synes jeg selvfølgelig er et rigtig vigtig item i ens gaderobe. En jakke kan jo være alt fra en læderjakke, wool coat, trendcoat med mere, og jeg synes altid at en jakke runder ens outfit af på en rigtig god måde - så ja, det item jeg ikke ville være foruden er nok en jakke.

Vis os dit dyreste køb
Mit dyreste køb er nok min søde bil haha. Selvom jeg har mange pricy tasker, smykker og sko, er det jo min bil som alligevel er den dyreste. Kan godt være det ikke er et "fashionable" køb, men stadig.

Vis os dit nyeste køb
Mit nyeste køb er nok min Gucci taske. Dette køb er nok også et af de køb jeg er gladest for at have købt, for jeg bruger den utrolig meget, og den er simpelhen bare så smuk.

Hvad er dit ynglingsmærke?
Det er et meget bredt spørgsmål synes jeg, for jeg har jo forskellige ynglingsmærker i forskellige kategorier, som for eksempel tøj, sko, smykker og tasker. Vedrørende tøj er det meget bredt. Jeg er ret vild med de danske brands som Hosbjerg og Ganni. Joseph, Zadig et Voltaire, Iro og Isabel Marant er selvfølgelig også nogle mærker jeg er glade for. Hvis jeg skal sige nogle highstreet mærker, er Zara altid en vinder, og Mango er også godt. Af tasker, vil jeg nok sige Chanel, Gucci, Yves Saint Laurent, Jerome Dreyfuss og Valentino. Når vi kommer til sko, er det også ret bredt. Mine favorit mærker når det kommer til sko er nok Celine, Jil Sander, Givenchy og gianvito Rossi. Hmm.. der er sikkert også nogle navne jeg har glemt haha. Når vi tager fokus hen på smykker er det og vil altid være Marlene Juhl Jørgensen.

Hvor shopper du helst, online eller i butik?

Det er faktisk utrolig forskelligt. I nogle perioder shopper jeg mest i butikker, og andre perioder er det mest online. Det sted jeg bedst kan lide at shoppe er i butikker. Jeg kan godt lide at prøve tingene og røre selve materialet, for jeg synes altid det er mere særligt at gå ud i butikken og købe tøjet end at bestille det bag en computer.

Kunne du tænke dig at se mere til Amanda? Så kan du finde hendes blog her: Nouw.com/amandalondon