"Vintern har satt sina spår både fysiskt och psykiskt"

Veckans blogg är skrivglada och modeintresserade livsstilsbloggaren Vendela Dan. I hennes blogg delar hon med sig av allt ifrån känslosammare stunder till inredningsdetaljer. Häng med och läs mer! Profile -

Hej Vendela, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Hej! Jag mår bra, förutom att jag kanske har lite svårt att ställa om till vinter. Jag är liksom inte redo för mörker eller kyla, vilket har satt sina spår på både det psykiska och fysiska.... Men som sagt, annars är det toppen. Att vara veckans blogg bidrar ju verkligen till det sistnämnda - SÅ kul och vilken ära!

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
Hm... I regel är jag väl en livsstilsblogg men kanske med lite större modeinfluenser. Jag älskar kläder och mode och spenderar säkert flera timmar om dagen kikandes på något utav det, vilket jag tycker är något som också märks i min blogg. Mycket tips, idéer och fina bilder blandat med vardagsinlägg om exempelvis vart du äter den bästa frukosten i Stockholm. Sedan så är jag ju även en riktig känslomänniska som tycker om att skriva av sig. Bloggen blir som en slags spegel på hur jag mår, på gott och ont.

Vilket är ditt bästa modetips, generellt?
Kontrast-tänk! Många plagg tycker jag tenderar att bli låsta, och då är mitt bästa tips att köra ett tvärt om-tänk. Ett par skinnbyxor? Perfekt till en fluffig, "söt" tröja. En blommig klänning? Matcha med de tuffaste bootsen och skinnjackan du har! En tight, hög polo? Stoppa in en kortare och inte alls tight kjol. Ni hajar!

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
Svår fråga. Men helst av allt med mina vänner, ätandes någon god mat på en stimmig men härlig restaurang, skålandes med rödvin samtidigt som ett skvaller- och skrattmaraton pågår.

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Jag tycker om att läsa livsstilsbloggar och där delar Michaela Forni, Dasha och Petra Tungården på förstaplatsen. Annars rekommenderar jag starkt "The youway" där Sofi Fahrman, Pernille Teisbaek och Anine Bing bloggar om du vill få en dos av inspiration och en verklighetsflykt från ett grått Sverige, haha.

Dela med dig av en dold talang du har!
Jag är en hejare på fotboll! Eller ja, jag var det i alla fall... Nu när det gått ungefär ett år sedan jag la av vet jag inte riktigt om det ens stämmer längre, men sammanlagt spelade jag i runt 10 år på ganska hög nivå.

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Kanske i någon form av 30-årskris...? Nä, skämt åsido. Då jobbar jag med något som tillfredställer både mina sociala, kreativa och ekonomiska begär. Jag sysslar helt enkelt med något som gör mig nöjd på fler plan än ett. Bor gör jag i en fantastiskt lägenhet någonstans här i Stockholm, jag varvar även Stockholm med någon annan storstad. Sedan så hoppas jag på att jag fortfarande har samma tur i vänskap, men kanske lite mer tur i kärleken.

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Att jag likaväl kunde vara läsaren. Jag vill att min blogg ska vara en plats där man kan få inspiration men också känna igen sig i - få vara en del av.