Vinnerne av årets #Nouw30DayChallenge

Vinnerne av årets #Nouw30DayChallenge

Utfordringen som handlet om å blogge i tretti dager i strekk er nå avsluttet og i dag presenterer vi vinnerne! Other - 11

Først og fremst vil vi starte med å si tusen takk! Vi har blitt overveldet av all den positive responsen vi har fått etter vi annonserte at vi igjen ville kickstarte året med en trettidagers-ufordring. Alle dere som har deltatt har gjort en superbra innsats, og dere har alle tilpasset utfordringen til deres egen blogg - akkurat slik vi hadde håpet!

Dere har alle vært med på å spre inspirerende energi og motivasjon igjennom noen av de mørkeste månedene i året. En energi som vi håper at dere vil fortsette å spre her på Nouw videre fremover.


Og hvorfor skriver vi dette? Jo, fordi vi nå vil presentere vinnerne av #Nouw30DayChallenge 2018!


Første plass: @idaangvik - Norge

Ord fra juryen:

Å gå inn på Ida sin blogg er en ren fryd for øyet. Med hennes fantastiske kreativitet, vakre bilder og stil, har hun inspirert oss daglig gjennom utfordringen. Når Ida meldte seg på utfordringen satte hun seg mål der hun blant annet ville dele mer opplevelser på bloggen, spesielt rundt reiser og tips til plasser å besøke. Hun ville også poste flere personlige poster, slik at leserne hennes ble bedre kjent med henne.

Ikke bare har ida tatt oss med til Roma, men vi har også vært så heldige å bli bedre kjent med henne på et mer personlig nivå. Hun har delt morsome og personlige tekster, i tillegg til å fortelle oss om den spennende jobben sin. Fra det vi kan se, fra å lese Ida sin blogg, har hun funnet en ny og mer personlig nisje for bloggen sin i løpet av de siste tretti dagene - den har blitt en herlig miks av mote og opplevelser med en personlig tvist. Vi gleder oss til å se hva fremtiden bringer for både Ida og bloggen hennes!


Andre plass: @emmafelsing - Sverige


Delt tredje til tiende plass:

@mettehogh - Danmark
@tildasofia - Finland
@elineemma - Nederland
@kristinw - Norge
@emmaoesterby - Danmark
@andreapalomas - Sverige
@matildaogren - Sverige
@kajamarie - Norge


PRISER
Første plass: Ida har vunnet en inspirerende weekend i Paris og vil publisere sin egen reise artikkel i Nouw Magazine etter turen.

Andre plass: Emma får velge et antrekk fra Twist & Tango sitt fantastiske Sustainable klesmerke.

Tredje til tiende plass: To års premium medlemskap hos Nouw.

INTERVJU MED IDA

Kommende lørdag vil vi poste et intervju med vinneren vår Ida. Vi har pratet med henne om hvordan holde motivasjonen oppe til å blogge, og om hennes tur til Paris. Og dere får selvfølgelig vite hvordan hun reagerte da hun fikk nyheten!


Writer
Redaktionen