Vinnarna i höstens #NouwSeptemberChallenge

Vinnarna i höstens #NouwSeptemberChallenge

Den 15 dagar långa bloggutmaningen avslutades i onsdags och idag är det dags att avslöja vinnarna! Other - 38

Först och främst vill säga ett stort tack till er alla! Vi blev väldigt överväldigade av den underbara och positiva responsen vi fick när vi gick ut med höstens bloggtävling #NouwSeptemberChallenge. Det var så himla kul att så många av er ville vara med och kickstarta blogghösten med oss!

Ni har alla hjälpt till att sprida bloggpepp till varandra och det är fint att se att ni peppar och engagerar er så mycket i varandras bloggar. Vi hoppas att ni tar med er denna energin och fortsätter att sprida pepp här på Nouw även i framtiden.

Varför är vi egentligen här? Jo, för att presentera våra fantastiska vinnare i #NouwSeptemberChallenge 2020!

Vinnaren: @fruwendel

Juryns motivering:
”När man går in på Johannas blogg möts man direkt av hennes härliga och positiva personlighet. Den verkligen lyser igenom i vartenda inlägg! Johannas mål med tävlingen var att dela med sig av sin personliga resa och hur det egentligen är att starta upp en egen butik med allt vad det innebär. Under månaden har vi fått ta del av fina stunder såsom hennes bröllopsdag och öppningsdagen för hennes butik. Vi har även fått ta del av de lite mer motiga stunderna, dagar fyllda av stress och utmaningar med att försöka få sitt företag att växa.

Mitt i allt detta har tävlingen gett Johanna en motivation och en längtan till att blogga. En ny självsäkerhet har infunnit sig hos Johanna och nu tror hon helhjärtat på sig själv och det hon gör. Det gör faktiskt vi också! Vi är otroligt taggade på att få fortsätta följa hennes resa och se vart den kommer att leda henne och hennes blogg i framtiden! ”


Delad andra- och tredjeplats: @mieholse och @ebbabrage


Delad fjärde- och femteplats: @ellicalundgren och @tiffanykarlsson


PRISER
Förstaplats:
Johanna får tillsammans med en vän åka på en härlig spaweekend på Falkenberg Strandbad, samt skriva ett reportage om detta i Nouw Magazine. Hon får även en Olympus Pen kompaktkamera, premium pro-medlemskap samt en lyxig goodiebag.

Andra- och tredjeplats: Mie och Ebba kommer att få en varsin Olympus Pen-kompaktkamera hemskickad i sällskap av en lyxig goodiebag.

Fjärde- och femteplats: En lyxig goodiebag innehållande en massa fantastiska produkter.


Writer
Redaktionen