Vinnarna i årets #Nouw30DayChallenge

Vinnarna i årets #Nouw30DayChallenge

I söndags avslutades den 15 dagar långa bloggutmaningen och idag är det dags att avslöja vinnarna! Other - 32

Först och främst. Stort tack till er alla! Vi blev väldigt glada över den positiva responsen vi fick när vi gick ut med årets bloggtävling #nouw30daychallenge. Det var så himla kul att så många av er ville vara med och kickstarta året med oss!

Ni har alla hjälpt till att sprida bloggpepp till varandra och det är fint att se att ni engagerar er så mycket i varandras bloggar. Vi hoppas att ni tar med er denna energin och fortsätter att sprida pepp här på Nouw även i framtiden.

Varför är vi egentligen här? Jo, för att presentera våra fantastiska vinnare i #nouw30daychallenge!

Vinnaren: @emmeliesehlin

Juryns motivering:
"Att gå in på Emmelies blogg är sannerligen en fröjd för ögat. Hennes personlighet lyser igenom inläggen och man känner verkligen hennes närvaro! Emmelies mål med tävlingen var att få till välskrivna och inspirerande inlägg om bland annat fotografering, inredning och middagstips. Under tävlingens gång har vi fått hänga med i Johannas renovering och fått många tips och tricks att tänka på när man går på visning, samt sätter igång med renoveringen. Vi har även fått ta del av många fantastiska bilder samt välskrivna inlägg om allt från prylbantning, tips på hur vi ska ta hand om oss själva och till smarriga recept!

Mitt i allt detta lever hon ett mammaliv och vi har fått läsa inlägg med reflektioner om vad hon har lärt sig den första tiden som mamma. Vi är otroligt taggade på att få fortsätta följa Emmelies resa och se vart den kommer att leda henne och hennes blogg i framtiden! ”

Delad andra- till fjärdeplats: @helenaengstrom, @annaengborg och @elinfrost

PRISER
Förstaplats
: Emmelie får tillsammans med en vän åka på en härlig spaweekend på Sankt Jörgen Park, samt möjligheten att skriva ett reportage om detta i Nouw Magazine. Hon får även premium pro-medlemskap samt en lyxig goodiebag.

Andra- fjärdepris: En lyxig goodiebag innehållande en massa fantastiska produkter.


Writer
Redaktionen