Vinnarna i årets #Nouw30DayChallenge

Vinnarna i årets #Nouw30DayChallenge

Den 30 dagar långa bloggutmaningen avslutades i tisdags och idag är det dags att avslöja vinnarna! Other - 32

Först och främst vill vi börja med att säga ett stort tack till er! Vi blev väldigt överväldigade av den underbara och positiva responsen vi fick när vi gick ut med att #Nouw30DayChallenge gjorde comeback. Det var så kul att ni som antog utmaningen verkligen gjorde den till "er egen", så att den passade just er blogg och er bloggstil perfekt. Det var precis så vi hoppades att ni skulle göra!

Ni har alla hjälpt att sprida bloggpeppen under en av de mörkaste månaderna på året. Den energin hoppas vi att ni tar med er - och fortsätter sprida här på Nouw även i framtiden.


Och varför är vi egentligen här? Jo, för att presentera våra fantastiska vinnare i #Nouw30DayChallenge 2018!


Vinnaren: @idaangvik - Norge

Juryns motivering:
Att gå in på Idas blogg är en ren fröjd för ögat. Med sin fantastiska känsla för bild, form & mode har hon inspirerat oss varje dag under hela utmaningen. När Ida anmälde sig till tävlingen hade hon som mål att bland annat dela med sig av fler upplevelser på bloggen, gärna i form av resor och tips på platser att besöka. Men hon hade även målet att bli mer personlig i bloggen, så att hennes läsare kunde lära känna henne bättre.

Vi har inte bara fått följa med Ida till Rom, vi har även fått äran att lära känna henne på ett mer personligt plan. Hon har delat med sig av roliga & personliga anekdoter och även berättat mer om sitt spännade jobb. Vad vi kan se så har Ida hittat sin nya bloggnisch under dessa 30 dagar - i form av en härlig blandning av mode och upplevelser med en personlig touch. Vi ser fram emot att se vad framtiden har att erbjuda för både Ida och hennes blogg!


Andraplats: @emmafelsing - Sverige


Delad tredje till tiondeplats:
@mettehogh - Danmark
@tildasofia - Finland
@elineemma - Nederländerna
@kristinw - Norge
@emmaoesterby - Danmark
@andreapalomas - Sverige
@matildaogren - Sverige
@kajamarie - Norge


PRISER
Förstaplats: Ida får åka på en inspirerande weekend-resa till Paris och får efter resan publicera sitt egna resereportage i Nouw Magazine.

Andraplats: Emma får välja en valfri outfit från Twist & Tangos underbara klädlinje Sustainable.

Tredjeplats - tiondeplats: Två års premiummedlemskap på Nouw.


INTERVJU MED IDA
På lördag får ni hänga med när vi tog ett snack med vår vinnare Ida! Vi pratade bland annat om bloggmotivation och den kommande resan till Paris. Och självklart om hur hon reagerade när hon fick reda på att hon vunnit!


Writer
Redaktionen