Vinnaren av "Bästa sportblogg"

Vinnaren av "Bästa sportblogg"

Hon vann "bästa sportblogg", spenderade sina vinstpengar på en ny kamera och spelar fotboll i svenska landslaget. Julia Wahlberg har sin blogg för att inspirera och dela med sig av sin fullspäckade vardag. Profile -

Hur kändes det att vinna i kategori "bästa sportblogg"? Kom vinsten som en överraskning eller var det väntat?
Det kändes otroligt roligt att få vinna ”bästa sportblogg”, man fick ännu mer motivation och det är alltid roligt att få ett kvitto på att folk uppskattar det man gör. Vinsten kom ändå ganska oväntat måste jag säga. Med tanke på att min blogg inte bara handlar om min sport (fotboll). Utan det handlar mycket om kläder, smycken och min vardag i allmänhet. Jag kunde alltså tänka mig att min blogg inte riktigt räckte till som just ”sportblogg”. Så jag blev positivt överraskad!!
 

Hur har vinsten påverkat dig som bloggare?Vinsten har som sagt gett mig motivation och självförtroende gällande mitt bloggande. Det har även gett lite fler läsare. Förhoppningsvis kanske ännu fler fotbollstjejer men även mode/klädintresserade som har hittat till min blogg. Det är oerhört roligt att motivera och inspirera de tjejer som har samma intresse (er andra också såklart).
 

Vad gjorde du för vinstpengarna?
För vinstpengarna köpte jag mig en grym kamera som jag kommer använda på alla fotbollsresor jag gör med klubblaget och landslaget. Det ska bli roligt att få ta bättre bilder i alla olika delar utav världen som man kan dela med sig av och ha som minne. Istället för att ta allt med mobilen.

Dessutom blir hela bloggen en nivå bättre med mer kvalité på bilderna. En kamera till mig själv och bloggen var alltså de bästa jag kunde tänka mig att köpa för pengarna.
<

Julia in action!

Varför borde man läsa din blogg?
Man borde läsa min blogg för jag tror och hoppas att den inspirerar och motiverar andra tjejer, kanske även killar - inom området fotboll men även mode och kläder. Mitt liv är inte exakt som alla andras då det är mycket fotboll på hög nivå och dessutom landslagsuppdrag. Men emellan allt detta finns det även vänner, pojkvän, familj och skola som ska hinnas med. Man får läsa om en oftast fullspäckad vardag helt enkelt.

Jag tror alltså att det kan vara ganska roligt att läsa om mitt liv då det hela tiden händer saker. Det finns ju som sagt en del resor att ”följa med mig på” vilket jag själv skulle tyckt vart intressant att läsa om. Eller om man är intresserad utav mode och kläder så finns det rätt mycket om det på bloggen också. Lite lagom av allt helt enkelt!?

Berätta en hemlighet vi inte vet om dig?
Hemlighet och hemlighet, men jag har aldrig brutit något, svimmat eller bräntmig på en brännmanet *peppar peppar ta i trä*.

En sak till, jag tror på spöken (typ)…. Tycker allt med ” de okända ” är riktigt läskigt och spännande men på något sätt intressant.

Vad är ditt mål med din blogg?
Jag har inget speciellt mål med bloggen. Det är alltid roligt att se att antalet läsare ökas. Men tanken med bloggen är helt enkelt att dela med mig om liv. Jag tycker själv att det är roligt att kolla tillbaka i bloggen och se vad man har gjort. Som en dagbok, fast mycket bättre ;)

Varför tycker du man ska blogga på Nattstad?
Jag tycker att man ska blogg på nattstad för de har en väldigt bra kontakt med sina bloggare. De skapar event och hittar hela tiden på roliga saker. Hemsidan och appen får dessutom 10 av 10. En härlig bloggportal som jag trivs hur bra som helst på. För alla åldrar, killar som tjejer!

Slutligen, har du någon hälsning till alla de som röstat på dig?
Ett stort tack till alla er som nominerade och röstade på mig. Det är så himla roligt att se att ni gillar min blogg och uppskattar det jag gör. Detta göra att motivationen hela tiden höjs och förhoppningsvis höjs även bloggens kvalité. Tusen tack. Ni är bäst!


Läs hennes blogg här: nouw.com/Juliawahlberg


Alla vinnare i Nattstad Awards 2013 hittar du här: nouw.com/awards