Vinnaren av "Bästa mode & livsstilsblogg"

Vinnaren av "Bästa mode & livsstilsblogg"

Hon vann "Bästa mode & livsstilsblogg", sparade sina vinstpengar till en skidresa och tycker att Nattstad Award-vinsten gav henne inspiration till att blogga mer. Julia Malmsten är en målsättare som tycker att man ska läsa hennes blogg för att den är ärlig. Fashion -

Hur kändes det att vinna i kategori "bästa mode & livsstilsblogg"? Kom vinsten som en överraskning eller var det väntat? 
Att jag vann årets bästa blogg inom kategorin "Mode och Livsstil" var något som jag verkligen inte hade förväntat mig! Jag satt hela dagen i skolan och väntade på att ni skulle släppa vem som kom på tredje plats och andra plats, och när de hade släppts så blev jag jätte ledsen då ingen utav dom var jag, för jag hade knappt tänkt på att jag kunde vinna. Men det gjorde jag och jag blev så fruktansvärt glad. Jag satt i bilen med pappa och jag skrek rakt ut när jag såg det. 

Hur har vinsten påverkat dig som bloggare?
Innan Nouw Awards var hade jag en liten dipp i bloggandet, statistiken hade sjunkit lite och jag hade inte så mycket blogglust, men när jag vann fick jag verkligen en kick och blev himla taggad på att blogga hela tiden. Så på så sätt har vinsten utav Nouw Awards påverkat mig en hel del som bloggare, varje gång jag tänker på att så många röstade på mig att jag VANN blir jag så glad och vill direkt gå in och blogga.

Vad gjorde du för vinstpengarna??
Jag sparade lite utav vinstpengarna till min skidresa som jag ska åka på vecka 7, och det jag inte sparade shoppade jag för!

Varför borde man läsa din blogg?
Varför man borde läsa just min blogg är en så svår fråga tycker jag, då jag själv knappt kan förstå varför så många människor går in på min blogg varje dag. Men jag tror att en bra sak med min blogg är att jag försöker inte få allting att låta perfekt, om jag är lite deppig så skriver jag det, om jag har jättetråkigt och bara ligger i sängen och inte orkar göra någonting så skriver jag det med. Och detta har jag fått höra av en hel del läsare att det gillar med min blogg, att jag inte skriver hela tiden som om mitt liv var perfekt. Det är lätt att tro det när man läser en blogg att han/hon har ett perfekt liv.. 

Sedan så försöker jag alltid lyssna på mina läsare, när jag ber dom tips på vad de vill att jag ska blogga om, så gör jag så gott jag kan och försöker fixa de inläggen som de vill se. Det borde väl vara en bra grej till varför de fortsätter läsa. 

Foto: Mikaela Watsfeldt & Mikael Miettinen

 

Berätta en hemlighet vi inte vet om dig?
Om jag berättar en hemlighet så är det ju inte längre någon hemlighet ;) 

Vad är ditt mål med din blogg? 
Mitt mål med bloggen är inte att bli Sveriges största blogg, det hade såklart varit helt sjukt roligt, men det är inget jag strävar efter och heller inget jag tror jag kommer bli. Jag bloggar för min egen skull, och för mina underbara läsare såklart, jag sätter hela tiden upp nya små mål för bloggen, det kan t.ex vara att öka statistiken med några hundra unika besökare inom ett speciellt datum. Så jag har inget speciellt "huvudmål" med bloggandet, utan jag bara kör på och så får jag se vad det leder till. Just nu vill jag bara blogga och ha roliga samarbeten för att jag älskar detta och tycker att det är så himla roligt.

Varför tycker du man ska blogga på Nattstad? 
Jag tycker att alla som vill börja blogga borde blogga på Nattstad. Just för att Nattstad lätt är den bästa portalen i Sverige, de som jobbar där svarar alltid på mail inom en timma, vad man än frågar. 

De har hjälpt mig med både design, lånat ut deras lokal till att vi skulle få ha en bloppis och de var dessutom där och hjälpte oss, en HEL LÖRDAG! De är så hjälpsamma och grymma!

Nattstad har den bästa bloggappen som finns, i princip allting som man kan göra på datorn kan du göra i din telefon via appen och det har ju ingen annan bloggportal vad jag vet. Och ofta har man, eller iallafall jag inte tid att sitta vid datorn och blogga.. Så då är det perfekt att kunna blogga snabbt via mobilen.  

Slutligen, har du någon hälsning till alla de som röstat på dig??
Jag vill bara säga TUSEN(!!!!!!!!!) tack till alla som röstade på mig, det gör mig glad varje dag. 

 

Läs hennes blogg här: nouw.com/juliamalmsten?