Vinnaren av "Bästa hälso & träningsblogg"

Hon vann "Bästa hälso & träningsblogg", köpte proteinpulver för en del av vinstpengarna och bjuder på en blogg som inspirerar folk till att tro på sig själva. Fanny Petrine känner att motivationen är på topp och satsar högt. Profile -

Hur kändes det att vinna i kategori "bästa hälso & träningsblogg"? Kom vinsten som en överraskning eller var det väntat?
Det kändes fantastiskt kul och jag blev otroligt glad! Vinsten kom helt klart som en överraskning, jag trodde aldrig jag skulle vinna med tanke på att jag läst så många andra bra bloggar inom samma ämne. 

Hur har vinsten påverkat dig som bloggare?
Vinsten påverkade mitt självförtroende ganska mycket tror jag. Jag kände för första gången att jag faktiskt är duktig på det jag gör och skriver om. Det gav mig även en "kick" till att fortsätta med det jag gör och driva bloggen på ett ännu bättre sätt än innan. 

Vad gjorde du för vinstpengarna?
Jag köpte nytt proteinpulver (Whey 80, jordgubb från gymgrossisten), koffeintabletter (också från gymgrossisten) och lite andra små saker så som kläder och en klocka! 

Varför borde man läsa din blogg?
Varför man borde läsa min blogg... Hmm svår fråga. Men jag skulle nog säga att man borde göra det för att se att man faktiskt kan kombinera träning, familjen, skolan, pojkvän, vännerna och jobbet bara man prioriterar rätt och tar sig tiden. Klarar jag så klarar andra det också! Sedan är jag en väldigt positiv och glad tjej som gärna svarar på frågor (så bara fråga om ni undrar något!!). Dessutom älskar jag att motivera andra till träning och hälsa, därför blir det även många sådana inlägg emellanåt som jag vet hjälpt många. Jag tror även min blogg kan hjälpa många som känner att det inte finns någon mening med livet och har grävt ner sig helt och hållet. I samband med att jag förlorade min allra bästa vän har jag gått/går igenom en sorg man inte kan förstå om man inte upplevt den själv. Genom allt jag lärt mig av detta har jag även kunnat hjälpa andra. Och som sagt, att hjälpa andra är något jag verkligen älskar. Alla förtjänar att må bra, få hjälp när något är svårt och vara nöjda med sig själva! (Du är perfekt precis som du är, glöm aldrig det!)

Berätta en hemlighet vi inte vet om dig?
En hemlighet om mig är att jag är otroligt allergisk mot smink! Även massor annat, så som nötter, pollen, pälsdjur, äpplen, päron, nektariner (ja alla möjliga frukter), silver och guld m.m. På grund av det måste jag alltid köpa smink som är hundvänlig och allergitestat. Jag är också 12,5% Norsk, vilket inte många vet! 

Vad är ditt mål med din blogg? 
Målet med min blogg är att inspirera och motivera andra till träningen. Jag tycker verkligen det är skitkul med allt som har med träning att göra. Jag vet att det är svårt i början och att komma igång, men tro mig när man väl gjort det och börjar se resultat så är det fantastiskt kul och man vill bara fortsätta! Mitt mål är även att bloggen ska växa mer såklart. Drömmen är att driva en framgångsrik blogg inom just hälsa och träning och dessutom vara väldigt duktig på det. Än så länge har jag enormt mycket kvar att lära, men jag är redo för vad framtiden har att erbjuda! 

Varför tycker du man ska blogga på Nattstad?
Jag tycker man ska blogga på Nattstad främst för att mobil-appen är grym!! Det är super enkelt att blogga, både skriva och lägga upp bilder samt länkar osv. Jag tycker också att man får väldigt bra och tydliga instruktioner när det är något nytt som händer på hemsidan, vilket jag saknade på andra bloggportaler. Det är såklart väldigt smidigt att blogga från datorn också! Men appen i mobilen ger jag ett extra plus!! 

Slutligen, har du någon hälsning till alla de som röstat på dig?
Jag vill hälsa ett SJUKT STORT TACK till alla er som röstat på mig!! Ni är verkligen guld värda allihopa och jag hoppas ni fortsätter hjälpa och stötta mig på vägen precis som ni gjort tidigare. Nu blickar vi framåt och satsar all in för sommaren 2014!! Hoppas ni är redo, för det är jag! 

Läs hennes blogg här: nouw.com/Fannypetrine

Alla vinnare i Nouw Awards 2013 hittar du här: nouw.com/awards/