Vinnaren av "Bästa föräldrablogg"

Hon vann "Bästa föräldrablogg", la vinstpengarna i hennes dotters spargris och tycker att man ska läsa hennes blogg för att få en push i vardagen. Johanna Ljungqvist, Yayas, vill fortsätta att inspirera sina läsare! Profile -

Hur kändes det att vinna i kategori "bästa föräldrablogg"? Kom vinsten som en överraskning eller var det väntat?
Det kändes helt overkligt. Det är mitt första pris inom bloggvärlden, vilket känns extra roligt. Att det sen är ett pris i just denna kategorin värmer så oerhört mycket. Jag vet att bloggen har ökat enormt sen jag blev gravid. Men jag trodde minsann aldrig att jag skulle ta hem detta priset när hon låg där så fint inne i magen.

Hur har vinsten påverkat dig som bloggare?
Det är en enorm bekräftelse måste jag säga. Att mina läsare faktiskt tycker om vår vardag. Så det har peppat mig enormt till att kunna inspirera och dela med mig ännu mer. Jisses, jag kan fortfarande inte förstå att jag verkligen vann.

Vad gjorde du för vinstpengarna? 
Dom hamnade i dotterns spargris. De är ju tack vare henne som jag kunnat vinna i just denna kategorin. Så dom pengarna får hon köpa något roligt för. Känner jag henne rätt så vill hon ha en kattunge. Vi ska bara lägga fram det snyggt för hennes pappa som avskyr katter. Haha!

Varför borde man läsa din blogg?
Om man vill få en push i vardagen som förälder. Jag vill visa att allt är möjligt med barn. Det finns inga hinder så länge man inte skapar dom själv. 
Det sägs att jag är väldigt kreativ, och det försöker jag dela med mig av i bloggen. Jag brinner också för barnmode och inredning. Så det får man se massor av. 

 

Berätta en hemlighet vi inte vet om dig?
Jag har tagit fram en produkt till barnrummen som fått namnet "Fantasihuset". Om allt går som det ska så drar webshopen igång i slutet av Mars.  

Vad är ditt mål med din blogg? 
Att fortsätta vara jag och inspirera så mycket jag bara kan med mitt föräldraliv, inredning & allmänt. Att visa hur härligt det är att vara förälder. Jag tar åt mig av all kritik och försöker göra allt för att alla läsare ska få ta del av det som vill läsa.  

Varför tycker du man ska blogga på Nattstad? 
Det är så otroligt smidigt på alla punkter. Ibland finns inte alltid tiden till att starta upp datan. Speciellt inte som förälder. Då är det otroligt smidigt med deras app. Tjoff tjoff och inlägget är uppe. 

Slutligen, har du någon hälsning till alla de som röstat på dig?
Tusen tusen tack. Jag och min dotter är så otroligt tacksamma och glada för detta pris. Jag längtar tills jag en vacker dag kan berätta för henne att vi tog hem denna vinsten. Ni ska veta att man brinner för sin blogg tack vare alla fina läsare. Ni är fantastiska. Tack & Kram.


Läs hennes blogg här: nouw.com/yayas