Vinn marknadsföring för 50 000 kronor till ditt UF-företag!

Other -

Allt börjar med en bra idé, men för att bli en riktigt framgångsrik företagare behövs något mer. Marknadsföring är A och O för den som vill lyckas – och nu ger vi dig och ditt UF-företag chansen att få ett försprång framför de andra. På Social Media Party den 5 december på Saltsjöqvarn Elite Hotel i Stockholm kommer vi att skänka bort marknadsföring till ett värde av 50 000 kronor till det UF-företag som får vår jury på fall. Kanske blir det just du?

Just nu kämpar många av er med era UF-företag. Vi vet att det finns massor av bra idéer därute – och nu vill vi hjälpa någon av er på traven. På Social Media Party skapar vi vår egen entreprenörstävling, där vinnaren går hem med en marknadsföringsplan värd 50 000 kronor!


Så hur gör du för att vara med och tävla? Sätt ihop en kort presentation av ditt UF-företag – vi vill höra dig berätta om allt från affärsidén och bakgrunden till den, till hur dina mål ser ut och hur du planerar att nå dit. På plats kommer du sedan att få presentera den för Modern Women Medias jury, som består av riktiga drakar från den svenska mediebranschen. 


Har du frågor? Mejla margaux@devote.se


Annars ses vi den 5 december – köp din biljett HÄR!