Vinn ett par Apple AirPods med Woilà

Vinn ett par Apple AirPods med Woilà

Råkade du missa tävlingen som grymma Malin Gabrielsson och Sanna Jörnvik hade tillsammans med Woilà? Oroa dig inte, en ny tävling är nu igång! Other - 3

I samarbete med Woilà

Känner du igen känslan av att köpa någonting online till ordinarie pris, för att endast några dagar senare se att butiken sänkt priset på varan? Detta är nog en sak som dem flesta av oss upplever allt för ofta, och visst är det irriterande? Men, detta problemet är nu löst med fantastiska Woilà's tjänst!


Shoppar du ofta online? Då är Woilà din nya bästa vän! Med Woilá kan du få pengar tillbaka ifall priset på en produkt du köpt online sänkts i pris. Woilà's robot sköter allting åt dig, allt du behöver göra är att registrera ett konto och sedan är allting klart!

Och det bästa av allt? - Woilá kan aldrig kosta dig något. Woilà tjänar bara pengar om du tjänar pengar. Säg exempelvis att Woilà skulle se till att du får 100 kr tillbaka på ett par skor du köpt, då får du 75 kr och Woilà 25 kr. (Woilà tar 25% kommission på det du får tillbaka).


Nu har vi dessutom glada nyheter till er, nämligen att vi tillsammans med Woilà har en tävling där vi tävlar ut ett par Apple AirPods - Grymt va? Tävlingen sker på deras Instagram.

Det du behöver göra för att vara med och tävla är:

  1. Följ @woila.se på Instagram
  2. Gå in på tävlingsinlägget på deras Instagram (se bild nedan) och tagga en kompis i kommentarsfältet
  3. Ladda ner appen Woilá och registrera kampanjkoden ”airpods” (det är gratis)


Vinnaren utses den 2/9 på Woil
à's Instagram! Tävlingen är avslutad och vinnaren är kontaktad av Woilà.


Writer
Redaktionen