Vinn en julklapp till dig själv från Mister Spex

Vinn en julklapp till dig själv från Mister Spex

Att ge julklappar till nära och kära i all ära, men visst ska väl även du få något fint under granen? Nu har du chansen att vinna en fin julklapp till dig själv i form av ett par snygga bågar från Mister Spex. Mode - 111

I samarbete med Mister Spex


Prova & handla dina nya bågar - direkt från soffan 

Hur låter det att prova nya glasögon sittandes i soffan hemma, iklädd dina myskläder, med tända ljus och en ångande kopp te nära tillhands? Kanske har du inte tidigare tänkt tanken att prova och shoppa nya glasögon online, men hos Mister Spex är det förvånansvärt enkelt med deras kostnadsfria hemlån. Förutom enkelheten finns även ett otroligt stort utbud på sidan, till marknadsledande priser - allt för att du ska få mycket att välja på till ett riktigt bra pris.

Psst!
Längst ner i artikeln finns instruktioner för hur du kan tävla om att vinna dina favoritbågar från Mister Spex.Köp nya bågar online hos Mister Spex i 4 enkla steg:
1. Hitta dina favoriter! Du kan enkelt hitta rätt bågar genom att ladda upp en bild på dig själv och prova online. Du kan även sortera bågar genom den smarta filtreringsfunktionen, för att hitta en look som passar just din smak och ansiktsform.

2. Låna hem kostnadsfritt. Klicka hem 4st bågar för att prova hemma i hela 10 dagar för att komma fram till vilket par som du gillar mest. Passa på att gå runt med dem hemma, styla dem med olika outfits och experimentera!

3. Ange dina värden. Har du redan ett glasögonrecept? Då kan du gå in direkt och beställa din favoritbåge via kundkontot online. Returnera sedan hemlånet med den kostnadsfria retursedeln som medföljer. Tips: Har du inget glasögonrecept kan du beställa en gratis synundersökning hos en av Mister Spex partneroptiker. Hitta din närmsta optiker på Mister Spex hemsida.

4. Klart! Dina nya glasögon är slipade och klara inom 5-14 arbetsdagar. Dessutom kan du njuta av tanken att du sparat upp till 50% på att köpa dina nya bågar online. Det låter väl inte helt fel?

Tips!
Nu får du även ytterligare 15% rabatt genom vår rabattkod ”Nouw15” på alla slipade glasögon.


3 snabba frågor med Elin Skoglund, Mister Spex-ambassadör 

Elin, vad var det bästa med att beställa glasögon från Mister Spex?
Jag var lite orolig innan över hur glasögon faktiskt skulle se ut på. Men med hjälp av Mister Spex funktion där du kan ladda upp en bild på dig på sajten och sedan "prova online" så kunde jag exakt se hur de såg ut på. Jag har aldrig blivit så nöjd innan med ett hemlån!

Hur vågar man bära glasögon om man känner sig lite obekväm?
Jag är faktiskt lite obekväm men jag tror bara det är att hitta ett par man känner sig bekväm i och sedan använda dem hela tiden i början. Allt här i livet är en vanesak och detsamma med glasögon. Hos Mister Spex fick jag verkligen chansen till att hitta bågar som passade mitt ansikte.

Varför skulle du rekommendera Mister Spex till dina nära och kära?
Jo, för att Mister Spex är 40-50% billigare än andra optiker vilket gör det möjligt för mig att köpa flera glasögon att variera med. Det gör glasögonköpet mycket roligare och enklare. Dessutom har Mister Spex även egna varumärken där du kan hitta precis lika fina glasögon som ditt favoritmärke för ett betydligt bättre pris.


Vinn ett par glasögon!

Nu tävlar vi ut två par glasögon till två lyckliga vinnare! En vinnare får hem ett par bågar från ett av Mister Spex egna märken och den andra vinnaren får ett par från ett välkänt märke på sidan.

Så här tävlar du:

1. Gå in på www.misterspex.se och leta runt efter din favoritbåge. Vi tipsar dig om att ta hjälp av både filtreringsfunktionen och möjligheten att prova online för att hitta ett par glasögon som passar just dig!

2. Skriv en kommentar i fältet nedan där du nämner vilken modell som är din favorit. Motivera även varför du ska vinna och varför du vill vinna just den modellen.

3. Klart!


Tävlingen avslutas onsdagen den 12 december, efter det utses två vinnare via kommentarsfältet och kontaktas sedan personligen via melj. Lycka till!


Tävlingen avslutad!
Stort grattis till @familjennordberg & @carolinalexandra som vinner sina favoritbågar från Mister Spex!


Så här motiverade @familjennordberg:
"Blogger for mister spex (Madelene) i färgen grey! För en mamma i sina bästa år, grann och fager så det förslår. Att se hur man ser ut kan vara bra, därför skulle glasögon vara en fördel att ha. mister Spex verkar ju så smidigt och lätt, kanske denna mamman kan åskåda det snyggaste hon sett. Nu hoppas vi innerligt på vinst och tur, då kanske man av migränen kan slippa vara sur ????"

Så här motiverade @carolinalexandra:
"Wow!!! Vilken drömtävling och vilken drömfunktion för att testa bågar! ?? Har aldrig tidigare varit med om det varit så enkelt och så verklighetstroget att prova glasögon online. Jag testade även med ett par bågar jag äger sedan tidigare och resultatet blev precis som i verkligheten. Fantastiskt! ?? Jag fastnade direkt för "Ray Ban, RX 6378 2905" i färgen gold/shiny brown. Det var märkligt nog de första jag provade och även de jag ständigt återvände till. Måste ha varit ödet? Älskar att det är en tidlös och stilren båge med jordnära toner, vilket skulle passat mig med brungröna ögon. Jag skulle så gärna vilja vinna dessa, då jag inte bara är i behov utav ett par fräna bågar att byta till mellan mina gamla, trogna men något slitna piloter, för vem vill inte se bra ut i dubbel bemärkelse??? Sen hade jag varit så tacksam då jag just nu läser till lärare och både nu och vidare i mitt framtida yrke, är läsning en stor del av arbetet och med mitt synfel behöver jag glasögon inte minst när jag läser. Håller verkligen tummarna för dessa diamanter! ????"


Skribent
Redaktionen