Vinn biljetter till årets största nattklubbsupplevelse

Vinn biljetter till årets största nattklubbsupplevelse

Fredagen den 14 december presenteras årets festkväll i Göteborg. Mitt i Frihamnen öppnar dörrarna till The Harbour - en upplevelse utöver det vanliga. Här tar vi pulsen på arrangören, snackar om kvällens imponerande artist-line-up och ger dig chansen att vinna biljetter! Annat - 41

Vilka är hjärnorna bakom?

Johan Däldehög, Alexander Clarensius och Kian Rahbari är de tre skaparna bakom The Harbour. Mellan sig har de mångårig erfarenhet inom branchen och på deras CV:n finner vi många stora produktioner, artist- och DJ-bokningar samt framgångssagorna Port Du Soleil och 8IGHT. Med andra ord - det är inte svårt att förstå att den 14 demeber kommer att bli något alldeles extra!

Vi fick turen att låna en del av framgångstrion, Kian, för ett par snabba frågor:

Hur växte idén till kvällen fram?
Vi gillar att skapa event i stora format, under vintern finns det ett stort hål i Göteborgs klubbscen. Därav växte tankarna fram att göra en minifestival i nattklubbsformat. Vi vill fortsätta att skapa roliga upplevelser för Göteborgs alla glada invånare.

Vi kan vänta oss en festivalproduktion i världsklass, vilka är de största namnen i er line-up?
Produktionen blir något man aldrig tidigare sett i Göteborg. Utöver våra själar har vi lagt ner mycket pengar på arbetet för att upplevelsen ska bli så unik som möjligt. Vi är stolta över att presentera R3HAB som frontar line upen. Han fick precis plats 12 av 100 på listan över världens mest populära DJ:S, av DJ MAG. Vi kommer även se stora svenska akter på scen, alltid högaktuella Vigiland, publikfavoriterna tjuvjakt samt Rapparen/reggaesångaren Dani M.

Kvällen spenderas passande nog nere i Frihamnen, hur hamnade valet på just Kajsjul 105?
Kajskjulets läge mitt på frihamnen är unikt. Lokalen sväljer väldigt mycket folk och det finns egentligen inga begränsningar i vad man kan göra i den stora lokalen, sånt älskar vi!

Varför är denna kväll något man bara inte får missa?
Det kommer bli en ”once in a life time-upplevelse” där vi verkligen jobbat med att bygga en ultimat pop-up nattklubb, samt bokat en artist line-up som tilltalar många av besökarna!


Vinn biljetter till dig & en vän 

Nu får du som Nouw-bloggare chansen att vinna biljetter till dig och en vän. Vi tävlar ut två biljetter var till fem lyckliga vinnare*, så här tävlar du:

1. Ladda upp den här bilden på din Instagram story och tagga @nouw_com

2. Kommentera här nedan att du postat en Instagram story och är med och tävlar

3. KLAR!

Tävligen avslutas måndagen den 26 november 17.00.


Exklusiv rabatt för dig som vill säkra din biljett redan nu

Om du redan nu vill säkra din biljett har du möjlighet att köpa biljetter med hela 15% rabatt! Uppge koden "nouw15" för att ta del av erbjudandet när du köper din biljett. Här kan du köpa biljetter!*För att vara med och tävla och komma in på evetet krävs det att du och din gäst är över 18 år


Skribent
Redaktionen