"Vinklingen min er å ta internasjonale skjønnhetstrender hjem til Norge"

Denne ukens blogg er Karoline Wedel! På bloggen får dere lese om lidenskapen hennes; skjønnhet - alt fra hudpleie og gode sminkeprodukter, til velværetips og nye trender internasjonalt. Klikk deg inn for å bli kjent og inspirert av Karoline! Profile - 1

Hei Karoline, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Jeg har det veldig bra, takk! Jeg har akkurat kommet hjem fra en travel uke i London med jobb. Frem til mai i år bodde jeg faktisk i London, så det er alltid godt, men travelt å være tilbake igjen! Å være ukens blogg føles veldig bra, og utrolig motiverende! Det er en fin følelse å vite at dere liker det jeg skriver om, det gir meg driv til å fortsette å levere bra innhold!

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Bloggen min fokuserer hovedsakelig på skjønnhet og livsstil; alt fra hudpleie og gode sminkeprodukter, til velværetips og nye trender internasjonalt. Etter totalt syv år i Storbritannia og Australia, og de siste tre årene i London, er jeg spesielt inspirert av trender fra utlandet, og jeg elsker å følge med på det som rører seg! I tillegg har jeg bakgrunn fra PR-bransjen innenfor skjønnhet & hårpleie, og har testet mye produkter i alle prisklasser gjennom årene. Jeg har byttet jobb - men lidenskapen for å teste og prøve nye produkter, samt dele mine aller beste tips har blitt med meg videre!

Hva er ditt beste fototips?
Vet du hva, jeg er ingen fotoekspert! Å planlegge innhold + skrivedelen er kjempemoro, men når det gjelder foto må jeg som oftest få hjelp fra min snille søster eller samboer. Hvis jeg tar bilder selv, prøver jeg å huske på det aller viktigste: Mye, naturlig dagslys! Har man det, kan man komme langt. Det setter selve grunnlaget for etter-redigeringen.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Jeg er gjerne hjemme med samboeren min. VI jobber begge lange dager, mandag-fredag, fulgt av trening på kvelden. Når helgen kommer liker vi å slappe av sammen. Taco og seriemaraton slår vel aldri feil?

Om jeg skal ut, elsker jeg å teste nye cocktailbarer. Dette henger nok igjen fra tiden min i London! Jo mer kreative cocktails baren kan by på, jo gøyere er det å teste!

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Av norske bloggere liker jeg veldig godt Eirin Kristiansen, Emilie Tømmerberg og Anneli Bush. Ellers følger jeg mange internasjonale skjønnhetsbloggere, og synes spesielt det er inspirerende å følge skjønnhetsredaktørene fra de største magasinene i verden! Det er helt fascinerende hvor langt foran New York & London er i den verden, og kjempespennende å følge med på.

Hva er ditt skjulte talent?
Oi, ja det kan du si. Er usikker på om jeg har et skjult talent, men det er viden kjent at jeg overhodet ikke kan lage mat. Men av alle ting, så kan jeg slå til med en helt sinnsykt god tacopizza. Altså vi snakker tacopizza next level! Den har jeg alltid fått utrolig mye skryt for, og er ganske fornøyd med å ha klart å jobbe meg frem til den oppskriften, ettersom jeg ellers i livet klarer å svi tevannet!

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om ti år er jeg 37 år! Da håper jeg at samboeren og jeg har blitt gift, og vi har nok fått noen barn også. Kanskje har jeg kommet meg hjem til Bergen? De siste ti årene har jeg bodd omtrent alle andre steder enn Bergen, så jeg har en liten drøm om en dag slå meg ned igjen der i drømmehuset med mannen, barna, katt og en koselig hage. Karrieremessig håper jeg å jobbe fulltid med skjønnhet igjen. Enten via PR eller markedsføring som jeg gjør nå, eller kanskje starte noe eget. Det hadde vært fantastisk om jeg kunne klart å utvikle bloggen videre også.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Å planlegge godt og relevant innhold. Vinklingen min er å ta internasjonale skjønnhetstrender hjem til Norge og forhåpentligvis tipse om gode produkter som leserne vil ha glede av også!

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
Kjøpe leilighet, samboeren og jeg har akkurat flyttet tilbake til Norge og straks starter vi jakten!

Tur til New York

Alex Steinherr sine nye hudpleiekolleksjon hos Primark(!) - Hun er dronningen over alle skjønnhets"influencers"!

Besøk bloggen til Karoline: www.nouw.com/karolinewedel