Viikon bloggaaja: White Paradises

Viikon bloggaaja: White Paradises

Tutustu viikon bloggaajaamme White Paradises -blogin Aadaan. Profile - 1

Kuka olet?

Olen 19-vuotias tyttö ja olen asunut Helsingissä koko ikäni. Työskentelen tällä hetkellä Zarassa ja vietän vapaa-aikani nauttien muodista ja hyvästä seurasta. Olen aika rento ja iloinen persoona, sekä rakastan muotia yli kaiken!

Kuvaile tyyliäsi.

Klassinen ja chic tyyli. Tykkään keksiä uusia, näyttäviä asukokonaisuuksia koko ajan ja yhdistellä klassisia vaatekappaleita nykyaikaisiin trendeihin. Yleensä pitäydyn pastelliväreissä, mutta en pelkää kokeilla uutta!

Suosikkiasiasi bloggaamisessa?

Ihanat ihmiset, joihin oon tutustunut blogin kautta ja se miten oon muuttunu bloggaamisen myötä ihmisenä. Oon aina rakastanu pukeutumista ja ylipäätään muotia, ja se kuinka pystyn jakamaan omia ideoitani muille blogini kautta saaden vielä ihanaa palautetta kaiken lisäksi, on aivan huikeeta!

Suosikkitrendisi tänä syksynä?

Punaiset vaatteet, karvatakit ja nahkahousut ! Oon yhtäkkiä hurahtanut punaiseen väriin ja tajunnu kuinka hyvältä se näyttää mun päällä. Karvatakki on myös yksi ihan must-have vaatekappale mulle, se saa jokaisen asun niin näyttämään paljon paremmalta ! Nahkahousut on vaan myös niin ihanat <3

Tyylisi kulmakivet?

Tiukat vaaleensiniset boyfriend -malliset farkut, kultaiset korut ja ehdottomasti karvatakki !

Blogiin liittyvä muisto?

Ensimmäinen kerta, kun aloitin kirjoittamisen noin vuosi sitten olin Italiassa perheeni ja poikaystäväni kanssa, sekä muistan kuinka iloinen silloin olin. Olin aiemmin ala-asteella kirjottanut blogia - ensin yksin ja sitten kaverini kanssa - mutta huonolla tuloksella. Oli ihanaa saada jo heti alussa hyvää palautetta uudesta blogistani !

Kolme luotto kauneustuotettasi?

Diorin ripsiväri, Urban Decayn luomivärit ja Macin huulipuna !

Miltä tyypillinen päiväsi näyttää?

Aamulla herään aika aikasin, jonka jälkeen meikkaan, puen ja syön aamiaista. Yleensä lähden joko töihin tai menen kavereiden kanssa kahville ja samalla kuvailen päivän asua. Illalla vietän aikaa joko keskustassa tai poikaystäväni luona peiton alla katsomassa Netfilixiä. <3

Unelmiesi lomakohde?

Niitä on niin paljon, että vaikea valita yhtä ! Mutta olen aina halunnut käydä New Yorkissa ja Balilla. Olisi myös aivan ihanaa päästä kiertelemään kavereiden kanssa Italiaa, Espanjaa ja Ranskaa. Ollaan ajateltu lähteä kiertelemään näitä maita ehkä jo ensi kesänä, joten toivotaan että suunnitelmamme onnistuu!

Mistä saat inspiraatiosi?

Seuraan monia muita bloggaajia ympäri maailmaa ja bongailen välillä heiltä jonkinlaista inspistä. Käytän myös melkein päivittäin weheartit -appia, koska siellä on paljon kaikenlaisia ihania kuvia, joista voi ottaa opiksi!


Seuraa Aadaa:

@Whiteparadises
Instagram: @whiteparadises

Writer
Camilla Czakan