Viikon bloggaaja: The She

Viikon bloggaaja: The She

Tutustu viikon bloggaajaamme Suvi Rinteeseen. Profile - 2

Kuka olet?
Olen 20-vuotias tänä syksynä Helsinkiin muuttanut Suvi ja oon vasta reilu kuukauden kirjoittanut Nouw:ssa The SHE -nimistä blogia. Oon spontaani ja super helposti innostuva, elämää rakastava tyttö.

Kuvaile tyyliäsi.
Mulla on aika kokeileva tyyli ja haen jatkuvasti uutta inspiraatiota. Tykkään tosi paljon tän hetken trendien yhdistelystä perus vaatekappaleisiin, mutta skippaan kyllä huoletta kaikki muotivillitykset, jotka ei vaan sykähdytä just mua. Kultaiset korut on kuitenkin semmonen asia, joka päivästä ja vuodesta toiseen tuntuu olevan osa mua.

Suosikkiasiat bloggaamisessa?
Inspiraation ja luomisen ihana tunne, ja se, että tää tuntuu just niin mun jutulta. Mutta ylipäätään oikeesti postausten suunnittelu ja toteutus ihan alusta loppuun asti. Se, kun mielessä on look, jonka haluaa toteuttaa; hyvän lokaation etsiminen, kuvien valikointi... Se kokonaisuuden luominen, ah!

Suosikkitrendisi tänä syksynä?
Isot korvikset ja sukkabootsit. Asusteet tekee niin paljon ja niillä saa päivitettyä asun kuin asunkin tähän päivään.

Tyylisi kulmakivet?
Klassiset valkoiset paidat, kultaiset korut ja näyttävät yksittäiset vaatekappaleet.

Kolme vinkkiäsi täydellisiin kuviin?
Itse rakastan mennä kunkin hetken fiiliksen mukana, enkä liikaa "pakottaa" kuvien ottamista. Silloin kuvat usein onnistuu parhaiten ja niihin saa enemmän fiilistä. Lisäksi hyvä valo sekä liikkeen tuntu kuvassa tekevät paljon ja tuovat kuvaan mielenkiintoa.

Kolme lempi kauneustuotteesi?
Apua, tää on paha, oon nimittäin valitettavasti ihan uuno kaikkien erityisten kauneusjuttujen suhteen.. Mutta ilman punaista huulipunaa, hiuslakkaa ja kulmakarvageeliä mä en pärjäisi.

Unelmatyösi?
Mahdollisesti muotiin liittyvää, luovaa ja inspiroivaa, jota voisin tehdä täydellä intohimolla. Työ, joka ei tuntuisi työltä, koska sitä tekisi täydestä sydämestä. Rakastan, että panostukseni ja se, että oon todella antanut kaikkeni oikeesti näkyy ja on arvostettua.

Miltä tyypillinen päiväsi näyttää?
Vaatekaupassa ihanassa porukassa työskentelyn ja blogijuttujen lisäksi tavallinen päiväni sisältää usein esimerkiksi kahvi-/lounastreffit kaverin kanssa, ehkä urheilua (jos ehdin & huvittaa), ja illalla pitkän päivän jälkeen kipsutan kotiin poikaystävän viereen katsomaan Modern Familya, hahah. Gotta love life. Kuitenkin jokainen päivä on tosi erilainen ja meen aina fiiliksen mukaan, mutta about noita asioita.

Paikka jonne haluasit matkustaa?
Kaik-ki-al-le. Mutta erityisesti tällä hetkellä Pariisi, Bali ja New York on houkuttais ihan superisti.


Seuraa Suvia:
Blogi: @TheSHE
Instagram: @suvihelmielina

Writer
Camilla Czakan