Viikon bloggaaja: Sofias Mode

Tutustu viikon bloggaajaamme Sofia Lindqvistiin. Profile - 3

Kerro itsestäsi muutamalla lauseella.

Olen kreatiivinen, iloinen suomenruotsalainen Tammisaaressa asuva bloggaaja. Tärkeitä aiheita minulle ovat muoti, hyvinvointi ja eläimet - jonka takia olen myös päättänyt tulla kasvinsyöjäksi. Olen myös perustanut omaa yritystäni, ja vapaa-ajalla rakastan olla perheen ja hyvien ystävien joukossa ja kuten melkein kaikki muut, matkustaa.

Mikä sai sinut aloittamaan bloggaamisen?

Olen kirjoittanut ja laittanut kuvia blogiini nyt yli kymmenen vuoden ajan. Olen aina pitänyt vapaasta kirjoittamisesta ja valokuvaamisesta, ja blogi yhdistää niitä. Koulutukseltani olen Estenomi, eli stylisti, ja opintojen myötä muoti ja kauneus valui myös blogiin.

Kuvaile tyyliäsi.

Tyylini on muotoutunut vuosien varrella, ja vaikka tyyliä on vaikea kuvailla, sanoisin että se on feminiininen leikkisellä tavalla. On kuitenkin tärkeä että se on samalla mukava ja kätevä.

Mi(t)kä on suosikkitrendisi tänä syksynä?

Värit ovat ilman muuta isoin plussa tänä syksynä muihin verrattuna, ja aion panostaa niihin komeasti. Ruudut on myös tullut takaisin, ja rakastan ostamaani takkia, joka on vilahtanut blogissa. Isot korut kuuluu myös näihin, mutta koko tämä retrotunnelma on piristävä.

Missä näät itsesi viiden vuoden päästä? Entä kymmenen?

Viiden vuoden päästä toivoisin että päivittäisin vielä jatkuvasti blogiani. Viittä vuotta vanhempana arvaan kuitenkin että talo- ja sisustuspäivityksien osuus olisi kasvannut. Asun silloin poikaystäväni kanssa talossa, ja voin toivottavasti kutsua bloggaamista työkseni. Sitten kymmenen vuoden päästä toivon että saan olla terveenä ja onnellisena, mahdollisesti oman perheeni kanssa.

Suosikkiasiat bloggaamisessa?

Henkilökohtainen kehitys on kyllä keskeinen etu bloggaamisessa. Kreatiivisuus, ja uusien yhteyksien luominen kuuluvat myös siihen. Ilman bloggaamisen tärkein asia, olisi turhaa tehdä sitä ollenkaan, nimenomaan lukijat. Olen saanut niin paljon positiivistä paulautetta heiltä ja toivon että pystyn inspiroimaan heitä yhtä paljon kun he inspiroivat minua.

Unelmatyösi?

Unelmatyöni olisi ilman muuta pitää bloggaamista työnä, muuten ura sosiaalisen median parissa olisi valintani. Säännölliset työajat eivät oikein sovi minulle.

Seuraa Sofiaa:

@SofiasMode
Instagram: @sofiasmode

Skribent
Camilla Czakan