Viikon bloggaaja: Natalia Oona

Tutustu viikon bloggaajaamme Natalia Cernyyn. Profile - 1

Kerro itsestäsi muutamalla lauseella.
Hei! Mun nimeni on Natalia, ja oon kirjoittanut Natalia Oona nimistä blogiani yli viiden vuoden ajan. Oon syntynyt ja kasvanut Helsingissä, mutta kaksi vuotta sitten muutin Tukholmaan, jossa asun edelleen.

Kuvaile tyyliäsi.
Kokeileva, simppeli ja chic. Tykkään paljon seurata muotia, ja yhdistellä sieltä juttuja omaan tyyliini.

Onko tyylisi muuttunut blogivuosiesi aikana? Jos on, millä tavalla?
Koen, että tyylini muuttuu ja kehittyy jatkuvasti! Oon kasvanut hyvin paljon siitä 19-vuotiaasta tytöstä joka aloitti tämän blogin. Vuosien saatossa oon löytänyt paremmin oman tyylini, sekä viimeisen kahden vuoden aikana oon saanut vielä erityisen paljon vaikutteita Tukholmasta!

Suosikkiasiat bloggaamisessa?
Ihan kaikki siihen liittyvä aina valokuvauksesta vuorovaikutukseen lukijoiden kanssa. Oon todella iloinen ja kiitollinen siitä, että oon pystynyt saamaan rakkaasta harrastuksesta itselleni työn. Ja toivon että pystyn jatkamaan bloggaamista vielä pitkään :)

Suosikkitrendisi tänä syksynä?
Sukkabootsit! Super hyvännäköiset kengät, jotka toimii moniin eri asuihin ja tilanteisiin. Tänä syksynä itse satsaihin kivoihin sukkabootseihin!

Kolme vinkkiäsi täydellisiin kuviin?
Lokaatioon/tausta on aina mulle kaikista tärkein! Eri tausta voi antaa kuvaan hyvinkin erilaisen fiiliksen. Sen jälkeen toiseksi tärkein asia on valo! Kannattaa kiinnittää vähän huomiota varjoihin ja kokeilla mista suunnasta valo osuu parhaiten esimerkiksi kasvoihisi. Kolmantena on kärsivällisyys! Kuvat harvoin onnistuvat heti ensimmäisillä otoksilla. Ole siis kärsivällinen ja kokeile eri kulmia sekä asentoja! Ekstra juttuna haluan vielä mainita kuvien jälkikäsittelyn, johon kannattaa myös panostaa.

Miltä tyypillinen päiväsi näyttää?
Mun tyyppillinen päiväni on suurimmaksi osaksi koneella istumista. Sähköposteihin vastailua, kuvien editointia, postauksien kirjoittamista yms. Sen lisäksi tietenkin mun päiviini kuuluu kuvien kuvaamista, tulevan materiaalin suunnittelua yms. Vapaa-ajallani tykkään muuten katsoa TV-sarjoja ja laittaa ruokaa :)

Paikka jonne haluaisit matkustaa?
Näitä on monta! Tällä hetkellä eniten haluaisin matkustaa New Yorkiin tai Malediiveille.

Mieleenpainuvin blogiin liittyvä muisto?
Monet blogimatkat on olleet aivan mielettömiä kokemuksia, ja oon päässyt myös tapaamaan niin monia inspiroivia ihmisiä! Viimeisimpänä olin Guerlainin vieraana Pariisissa, joka oli todella mieleenpainuva kokemus.

Missä näät itsesi viiden vuoden päästä? Entä kymmenen?
Yritän elää enemmän päivä kerrallaan, ja oon oppinut että ikinä ei tiedä mihin elämä vie. Yritänkin pitää mahdollisimman avoimen mielen ja tarttua kaikkiin uusiin tilaisuuksiin :) En mä olisi muutama vuosi taaksepäin ikinä osannut ajatella asuvani Ruotsissa, mutta tänne mut elämä toi.


Seuraa Nataliaa
Blogi: @NataliaOona
Instagram: nataliaoona

Writer
Camilla Czakan