Viikon bloggaaja: Jenny Jungell

Tutustu viikon bloggaajaamme Jennyyn. Profile - 1

Kuka olet?

25 vuotias positiivinen nainen Helsingistä. Olen töissä Wescat nimisessä firmassa Social Media Coordinatiorina. Vapaa aikana treenaan, valokuvaan ja vietän aikaa perheeni ja ystävieni kanssa.

Eniten käytetty asu?

Näin syksy/talvi aikaan niin ehdottomasti mustat skinnyjeanset, oversize pusero ja anklebootsit

Tyylisi kulmakivet?

Neutraalinväriset vaatekappaleet, joita on kätevä yhdistellä monipuolisesti sekä keskenään. Tämän lisäksi jotkut tyylikkäät ankelbootsis ja näyttävämpiä asusteita. Lempi asusteeni on helposti korut, varsinkin isommat korvakorut.

Blogiin liittyvä muisto?

Minulla ei ole yhtä tiettyä muistoa, ehkä enemmän iloinen ja kiitollinen tunne joka tuli sekä blogin alkuvaiheessa, että viimeaikona. Aloitin bloggaamisen noin puoli voutta sitten Nouwilla ja oli todella hauska nähdä, miten hyvin blogini otettiin vastaan ja miten aktiiviset lukijani ovat. Lähimmät ystävät antoivat myös hyvän itseluottamus - boostin alussa, kun vielä olin vähän epävarma siitä, jos aloitan kirjoittamaan blogia tai ei. Eli iso kiitos teille kaikille! <3

Suosikkitrendisi tänä syksynä?

Isot korvikset, punaiset vaatteet ja nahkahousut. Isot statement - korvikset ovat kuitenkin suosikkini, mielellä jotkut kultaiset!

Mistä saat inspiraatiosi?

Kaveriltani, Tumblr & Instagramin puolelta.

Luottotuoksusi?

Hugo Bossin Ma Vie!

Kolme lempi kauneustuotettasi?

Dermalogican MultiVitamin Power Recovery Masque, pelastaa kaikki väsyneet naamat! Dermalogian Stress Positive Eye Lift on uusi suosikki, olen käyttänyt sitä pari kuukautta ja olen jo huomannut eron. Jos olen nukkunut huonosti se näkyy todella nopeasti silmieni ympäri, mutta tämä tuote on auttanut ainakin vähäsen siihen "ongelmaan". Kolmas lempi kaunestuotteeni on OLAPLEX – hoito. Olen käyttänyt Olaplexia noin kaksi vuotta ja hiukseni eivät koskaan ole ollut niin hyvässä kunnossa kuin nyt.

Miltä tyypillinen päiväsi näyttää?

Aloitan usein päiväni aamutreenillä minkä jälkeen teen töitä. Työt vaihtelevat päivästä päivään, joskus teen enemmän kuvauskeikkoja ja joskus kahvilassa/kotona tietokoneen äärellä. Syön mielellä illallista kaverin tai poikaystäväni kanssa ja päivän lopussa tulee yleensä katsottua pari jaksoa jotain sarjaa (tällä hetkellä Frendit). Eli todella tyypillinen arkipäivä!

Unelmien lomakohteesi?

Uusi – Seelanti ja Malediivit ovat aina ollut unelmieni lomakohteeni. Olemme tosiaan lähdössä Uuteen Seelantiin kuukauden päästä, olen todella innoissaan. Varmasti mieletön matka tulossa!


Seuraa Jennyä:

Blogi: @jennyjungell
Instagram: @jennyjungell

Writer
Camilla Czakan