Viikon bloggaaja: Jenna Claudia

Viikon bloggaaja: Jenna Claudia

Tutustu viikon bloggaajaamme Jennaan. Profile - 2

Kuka olet?
Moi! Mä olen Jenna, 25 vuotias kuopiolainen, joka on asustellut viimeiset kolme ja puoli vuotta Barcelonassa.

Eniten käytetty asu?
Näin talvisin koko musta. Esimerkiksi villainen pooloneule, pillifarkut, nahkaiset nilkkurit ja tekoturkki eksyvät usein kiireisinä aamuina päälleni. Kesäisin käytän paljon mekkoja!

Tyylisi kulmakivet?
Hyvät ja istuvat perusvaatteet, joita on helppo yhdistellä keskenään ja joihin on helppo yhdistellä kauden trendejä. En juokse trendien perässä, vaan poimin tyyliini niistä vain ne mieluisimmat. Yritän välttää sitä "voi luoja, mitä mä oikein ajattelin?!"-efektiä, kun joskus vuosien päästä tulen katsomaan vanhoja kuviani..

Blogiin liittyvä muisto?
Tämän blogin kanssa ei nyt ihan hirveästi ole kerennyt muistoja vielä syntyä, koska aloitin vasta puolisen vuotta sitten, mutta muutama yksityisenä laitettu kommentti on lämmittänyt mieltä ja jäänyt mieleen. Sekä hauskat kuvaussessiot ja muutamat yhteistyökuviot!

Suosikkitrendisi tänä syksynä?
Baskerit, joilla saa mielestäni mielenkiintoa asuun kuin asuun. Myös sukkanilkkurit ovat löytäneet tiensä kaappiini ja punainen väri on alkanut piristää muuten niin mustavalkoisia asujani.

Mistä saat inspiraatiosi?
Ihan kaikkialta! Esimerkiksi kadulta, Instagramista, blogeista ja YouTubesta, näin muutaman mainitakseni. Teen myös paljon erilaisia listoja, joihin kirjoitan vaikkapa erilaisia yhdistelmiä vaatekappaleille, joista olen sillä hetkellä eniten innostunut.

Luottotuoksusi?
Olen palannut jo vuosia aina Bvulgarin Omnia Coraliin, jonka koen "omaksi tuoksukseni", vaikka tykkään muita tuoksuja aika ajoin kokeillakin. Taisin ostaa ensimmäisen pulloni jo kahdeksan vuotta sitten.

Kolme lempi kauneustuotettasi?
Olen ammatiltani kosmetologi, ja meikkaajan opintojakin minulta löytyy, mikä näkyy kylpyhuoneen hyllyillä miljoonina puteleina ja purkkeina.. Jos olisi ihan pakko mainita kolme lempparia, niin Huda Beautyn Liquid Matte huulipunat kiilasivat vuosi sitten kauan ykkössijaa pitäneiden Macin huulipunien ohi, ihonhoidossa luotan erilaisiin seerumeihin, ja Fudgen hopeashampoo taas pitää keltaisuuden pois vaaleista hiuksistani.

Miltä tyypillinen päiväsi näyttää?
Herään yleensä seitsemän jälkeen, minkä jälkeen käyn keittämässä kupin kahvia ja palaan sänkyyn, mikä on mun mielestäni täydellinen aloitus päivälle. Laittauduttuani lähden kävelemään töihin, jonne espanjalaisittain saavun aina vähäsen myöhässä, mutta take away kahvi kädessäni. Työvuoron jälkeen saatan tavata ystäviä, tai mennä vain kotiin sohvan nurkkaan työstämään blogia aina siihen asti, kunnes tarvitsen raitista ilmaa ja lähden iltalenkille, ennen nukkumaan menoa.

Unelmien lomakohteesi?
Voi, niitä on niin paljon! Kun asuu ulkomailla, kaikki lomat kohdistuvat yleensä Suomeen.. Mutta New York ja Pariisi jakavat ykkössijan!

Seuraa Jennaa:

Blogi: @JennaClaudia
Instagram: @jennaclaudia

Writer
Camilla Czakan