Viikon bloggaaja: Jasmin Aleksandra

Viikon bloggaaja: Jasmin Aleksandra

Tutustu viikon bloggaajaamme Jasmin Aleksandraan. Profile - 5

Kuka olet?
Mä oon 18-vuotias nuori nainen Helsingistä, joka vapaa-ajallaan vaan nauttii elämästä käyden siellä sun täällä kameran ja hyvän seuran kera. Blogistani löytyy kaikenlaista mun elämää koskien sekä muodista ja kauneudesta, jotka ovat iso osa mun arkipäivää.

Kuvaile tyyliäsi.
Tykkään ite yhdistää klassisia vaatekappaleita tän hetken trendeihin. En paljon poikkea lemppariväreistä, enkä useimmiten yhdistele mulle uusia väriyhdistelmiä keskenään. Mulle kaikista tärkeintä on se, että vaatteet on mukavat päällä.

Suosikkiasiat bloggaamisessa?
Ehdoton suosikkiasia on kaikki ihanat ihmiset jotka oon tavannut bloggaamisen kautta! Oon saanut niin paljon uusia ystäviä, ja ihan älyttömän paljon kokemuksia ja mahdollisuuksia, joita en ois koskaan voinut kuvitella saavani. Ja kaiken lisäks mun oma itsetunto ja minä ihmisenä oon kasvanut ja muuttunut omasta mielestä parempaan päin, eli en vois olla onnellisempi<3

Suosikkitrendisi tänä syksynä?
Punaiset sukkabootsit, ruudullinen bleiseri sekä kaikki jossa on glitteriä!

Tyylisi kulmakivet?
Mustat bootsit, valkoinen pitkähihainen sekä denim-väriset farkut and you’re ready to go!

Kolme vinkkiäsi täydellisiin kuviin?
PÄIVÄNVALO. Ihan ehdoton ykkönen. Kuvista ei tuu yhtään mitään, jollei niitä ota päiväsaikaan luonnollisessa valaistuksessa. Myös se, että se yksi kuva ei riitä, vaan niitä kannattaa ottaa pari jotta sieltä löytyy se yks täydellinen kuva. Ja kannattaa myös pitää mielessä, että useimmiten tilannekuva on se kaikista paras - tilannekuvissa näkyy liikettä, naurua, aitoa tunnetta.

Kolme lempi kauneustuotettasi?
Smashboxin punainen huulipuna, kimaltava luomiväri ja hyvä primeri.

Unelmatyösi?
Mun unelmana ois työskennellä esim. pr-hommissa, media alalla tai ihan vaan muodin parissa, ja pitää blogia sivutyönä! Tietty ois ihan sairaan siistiä, jos bloggaamisesta sais ihan päätulon, but we’ll see about that.

Miltä tyypillinen päiväsi näyttää?
Aamuvirkkuna herään aikaisin, syön aamiaista ja meikkaan ja puen, jonka jälkeen lähen suunnitelmien mukaisesti joko kuvailemaan päivän asua, syömään tai kahville kavereiden kanssa tai poikaystävän luokse! Illalla käyn mahdollisissa tapahtumissa tai makaan kotona lämpimän peiton alla ja kirjoitan blogia ja editoin kuvia. Joka päivä näyttää hieman erilaiselta, kun ei oikeastaan oo mitään rutiinia koulun tai töiden takia!

Paikka jonne haluaisit matkustaa?
Mun unelma ois lähteä kiertämään välimeren maita, varsinkin Espanjaa, Italiaa, Kreikkaa ja Kroatiaa! Mua kiehtoo heidän kulttuuri ja kaikki älyttömän kauniit kaupungit, joita tältä alueelta löytyy! Eli sinne siis ASAP.


Seuraa Jasminia:

Blogi: @Jasminaleksandra
Instagram: @jasaleksandra

Writer
Camilla Czakan