Viikon bloggaaja: Janina Koskenniska

Tutustu viikon bloggaajaamme Janina Koskenniskaan. Profile - 1

Kuka olet?
20-vuotias nainen pääkaupunkiseudulta. Olen kirjoittanut blogiani jo 7 vuotta ja ajan saatossa se on muuttunut päiväkirjasta lifestyle/kauneusblogiksi.

Kuvaile tyyliäsi.
Klassinen ja naisellinen. Nämä kaksi kuvaavat mun tyyliäni ehkä parhaiten :) nykyään myös kokeilen rohkeammin uusiakin asioita.

Suosikkiasiat bloggaamisessa?
Tässä yhdistyy monta intohimoani: valokuvaus, kirjoittaminen ja muoti/kauneus. Se, että saan jakaa postauksia näihin liittyen ja keskustella näistä asioista lukijoitteni kanssa on ihan mahtavaa <3 myös blogin kautta saadut ystävät ja erilaiset tapahtumat/yhteistyöt ovat myös jääneet mieleen.
Suosikkitrendisi tänä syksynä?
Muodissa tekoturkikset, nilkkurit ja nahkalegginsit.
Kauneudessa/kosmetiikassa etuhiukset (jotka juuri itsekin leikkasin!!) ja cranberry-sävyt silmissä ja huulilla.

Tyylisi kulmakivet?
Musta, musta ja musta. Koko mustalla ei voi ikinä mennä pieleen!
Kolme vinkkiäsi täydellisiin kuviin?
Kaikista tärkein on ehdottomasti luonnonvalo. Sitä ei voi korostaa liikaa! Toisena on ehkä löytää se oma tyyli ottaa kuvia ja miten editoita niitä. Kolmantena ehkä se, että ei tunge kuvaa täyteen kaikkea vaan jättää sinne tilaa.

Kolme lempi kauneustuotettasi?
BECCA:n heleyttävä primer, Giorgio Armanin Luminous Silk Finish-meikkivoide ja MAC:n Give me Sun-aurinkopuuteri. Kaunis ja kuulas pohja on kaiken a ja o.
Unelmatyösi?
Mulla ei varsinaisesti ole unelmatyötä. Olen kiinnostunut työstä muodin/pr:n parissa. Aloitan helmikuussa muotimarkkinoinnin opinnot ja uskon, että sieltä löytyy mulle hyviä mahdollisuuksia näiden kahden asian kehittämiseksi.

Miltä tyypillinen päiväsi näyttää?
Olen vuorotyössä, joten päivien sisällöt vaihtelevat todella paljon. Useimmiten olen 8h töissä ja sitten näen ystäviäni, poikaystävääni tai kirjottelen blogijuttuja. Vapaapäivinä tykkään nukkua pitkään, syödä hyvin ja kierrellä kauppoja.

Paikka jonne haluaisit matkustaa?
Joko jonnekkin todella lämpimään, kuten esimerkiksi Balille tai sitten ihan ääripäähän - Lappiin! Olisi ihana käydä huskyajelulla ja nauttia lumesta.


Seuraa Janinaa:

Blogi: @JANINAKOSKENNISKA

Instagram: @janinakoskenniska


Skribent
Camilla Czakan