Viikon bloggaaja: Essie's

Kurkkaa haastattelu viikon bloggaajastamme, Essie's:stä. Profile -

Kerro itsestäsi muutamalla lauseella.

25- vuotias helsinkiläistynyt esteetikko, joka elää täysillä mutta muistaa myös nauttia elämän pienistä hetkistä. Opiskelen rahoitusta Vaasan yliopistossa ja aloitin kesän lopussa uudessa työpaikassa, joten opiskelut hoidetaan tällä hetkellä Helsingistä käsin. Olen toisaalta todella luova persoona ja blogini on minulle paikka, jossa voin päästää luovuuteni valloilleen. Joskus haluan myös herätellä lukijoitani. Blogissani ajatellaan asioita nuoren naisen näkökulmasta ja heitetään joukkoon vähän sarkasmia. Muoti, lifestyle ja kauneus kulkevat siellä käsi kädessä. Lisäksi ostelen lentolippuja melkoisen usein, vaikka pankkitili sanoisi toista.

Kuvaile tyyliäsi.

Panostan klassisiin vaatekappaleisiin, joita maustan sitten sen hetken suosikkitrendeilläni. RAKASTAN neuleita!

Suosikkiasiat bloggaamisessa?

Ideoiminen ja kuvaaminen. Olen valokuvauksessa varsin itseoppinut. Mahtavaa on ollut myös tutustua uusiin ihmisiin ja joistain heistä on tullut ajan myötä hyviä ystäviäni. Blogin kautta pääsen myös tutustumaan hurjan mielenkiintoisiin tuotteisiin sekä palveluihin. Ja tietysti kaikki lukijat ovat ihan huippuja! Nouwiin liityttyäni ruudun toiselle puolelle on heitä ilmestynyt vieläkin enemmän, mikä on ollut todella kiva juttu.

Suosikkitrendisi tänä syksynä?

Ruutukuosi! Itse omistan pitkän takin, mutta mietin myös jakun tai housujen hankintaa. Kuosi on toisaalta klassinen ja sillä saa helposti piristettyä ihan simppeliäkin asua.

Kolme vinkkiäsi täydellisiin asukuviin?

Etukäteen mietitty lokaatio, ettei mene aikaa ja hermoja sopivan kohdan etsimiseen. Muista liikkua kuvissa, jotta niihin tulee vähän liikettä. Jos kameran edessä jännittää voi vaikka pomppia paikoillaan tai vähän ravistella. Tietyssä määrin pitää myös muistaa, ettei kaiken tarvitse aina olla ihan täydellistä jos nyt toisen käden pikkurilli on hassusti tai hiukset tulevat puoliksi silmille. Ihmisiä me kaikki ollaan kuitenkin.

Unelmatyösi?

Työskennellä sellaisessa yhtiössä mahdollisimman korkeassa asemassa, jossa voin hyödyntää sekä luovaa, että rahoitukseen liittyvää puoltani. Etenkin kosmetiikan ja muodin parissa kiinnostaisi työskennellä tällä tavalla. En ole ehkä mikään perinteinen pankkiiri, vaikkei sitä ikinä tiedä. Saattaa olla että jonain päivänä päädynkin Wall Streetille ;)

Miten syntyy täydellinen flatlay-kuva?

Kun kuvan esineet ovat harmoniassa. Eli toisin sanoen kannattaa miettiä kuvan värimaailmaa ja valita siihen sellaisia juttuja, jotka sopivat toistensa kanssa.

Missä näät itsesi viiden vuoden päästä? Entä kymmenen?

MISSÄ VAIN! World is your oyster. Haluaisin muuttaa ulkomaille jossain vaiheessa. Toivottavasti olen silloin hyvässä flowssa urani kanssa ja blogi rokkaa täysillä. Joku miespuolinen henkilö siinä vierellä olisi myös positiivinen asia. Voitaisiin reissailla lomilla ja meillä olisi ihana hyggekoti jossain päin maailmaa.

Seuraa Essiä:

Blogi: @ESSIESOPHIE

Instagram: @essiesophie

Writer
Camilla Czakan