Viikon bloggaaja: Elahblog

Tutustu viikon bloggaajaamme Janina Haviaan. Profile - 5

Kerro itsestäsi muutamalla lauseella.
Olen 25 vuotias alunperin turkulainen nuori nainen. Viime vuosina olen muuttanut useasti ja tällä hetkellä mulla on kaksi kotia, toinen Helsingissä ja toinen Ruotsin Karlskogassa.

Mikä sai sinut aloittamaan bloggaamisen?
Olen kirjoittanut blogia aiemminkin (vuosia sitten) ja mulla oli kova ikävä valokuvaamista ja kirjoittamista! Bloggaaminen oli mulle jo tuolloin tosi rakas harrastus, mutta siitä oli pakko luopua, sillä mulla ei ollut yksinkertaisesti siihen lainkaan aikaa. Saksaan muuton aikoihin aloin pohtia muotiblogin aloittamista, sillä olen aina rakastanut pukeutumista ja valokuvaamista ja vuoden päätöstä punnittuani päätin ryhtyä toimeen. Blogimaailma on muuttunut todella paljon niistä ajoista kun viimeeksi kirjoitin blogia ja mulla on ollut aika ajoin pieniä pakokauhun hetkiä siitä miten pääsen "kyytiin" nykyisen blogimaailman tahtiin. Nyt vihdoin tuntuu taas siltä, että kirjoittelu on luontevaa!

Kuvaile tyyliäsi.
Tyylini vaihtelee todella paljon sesongeittain! Kesäisin pukeudun mielelläni hieman boheemimmin. Nyt syksyn tullen tyylini on muuttunut taas hieman klassisempaan suuntaan, mutta nykyään maustan klassisuutta kauden trendijutuilla. Olen myös huomannut, että asuinympäristö vaikuttaa mun tyyliin tosi paljon ja mun tyyli on aina muuttunut kaupungin tai maan vaihduttua.

Mi(t)kä on suosikkitrendisi tänä syksynä?
SuosikkitrendiSuosikkitrendini tänä syksynä - ehdottomasti sukkabootsit, silkkihuivit ja kirkkaanpunainen!

Kolme vinkkiäsi täydellisiin kuviin?
Panosta objektiiviin, se tekee ihmeitä kuville. Pidin ennen kovasti minimaalisista kuvista, mutta nykyään kuva, jossa on paljon kaikkea herättää katsojan mielenkiinnon, joten pidä tämä mielessä. Parhaat kuvat saa aurinkoisella säällä varjossa!

Missä näät itsesi viiden vuoden päästä? Entä kymmenen?
Tämä on tosi kinkkinen kysymys, sillä mieheni työn takia on todella vaikea sanoa missä tulemme asumaan. Viiden vuoden päästä olen jo valmistunut ja meillä on toivottavasti lapsia. Kymmenestä vuodesta en osaa yhtään sanoa! Eletään päivä kerrallaan.

Unelmatyösi?
Opiskelen tällä hetkellä Johdon assistentiksi Haaga-Heliassa ja uskon, että tämä koulutus antaa eväät mun unelmaduuniin, joka voisi sisältää mm. tapahtuma- ja kokousjärjestelyä, pr-tehtäviä ja visuaalista markkinointia. Uskon, että sopisin hyvin töihin pr-toimistoon, mutta saatan myös päätyä johdon assistentiksi vaikka asianajotoimistoon. Aika saa näyttää!

Suosikkiasiat bloggaamisessa?
Kirjoittaminen ja valokuvaaminen. Tykkään jopa enemmän kuvata mun bloggaajakavereita kuin olla itse kameran edessä! Jatkuvasti tututstuu uusiin ihmiisin ja tapahtumissa on aina ihana päästä vaihtamaan kuulumisia!


Seuraa Janinaa:

Blogi: @elahblog
Instagram: @elahblog

Writer
Camilla Czakan