Viikon bloggaaja: And Style Is

Tutustu viikon bloggaajaamme Roosaan. Profile - 1

Kuka olet?
Olen Roosa Rahkonen, 20-vuotias Helsinkiläinen joka suhtautuu suurella intohimolla kaikkeen mitä tekee. Työskentelen vaatekaupassa ja opiskelen taiteiden tutkimusta Helsingin yliopistossa, vapaa-aikani vietän ystävieni kanssa ja blogaten.

Tyylisi kulmakivet?
Minulle tärkeintä on, että asussa on aina joku juju joka saa sen erottumaan. Panostan siis yksittäisiin statement-asusteisiin ja -vaatteisiin, joihin en kyllästy vuosienkaan jälkeen. Myös korvakorut ovat iso osa tyyliäni, ilman niitä olo on alaston.

Kuvaile asu, jonka pukisit päälle uudenvuoden juhliin
Tänä vuonna ajattelin pikkumustaa mekkoa ja ylipolvensaappaita, glitteriä lisään asuun kimaltavilla koruilla, pikkulaukulla ja näyttävällä luomivärillä.

Kolme vinkkiäsi täydellisiin kuviin
Hyvä valaistus ja lokaatio ovat ehdottomia ykkösjuttuja! Sen lisäksi minulle tärkeää kuvatessa on heittäytyminen ja kuvaajan kanssa juttelu; tällöin kuviin tulee rentoutta ja luonnollisuutta.

Kolme luotto kauneustuotettasi?
Anastasia Beverly Hillsin Dibrow-kulmaväri, Urban Decayn highlighter ja Four Reasonsin Heat Styler. En koskaan poistu kotoani ilman kulmaväriä tai lämpökäsittele hiuksiani ilman suojaa!

Mistä saat inspiraatiosi?
Aivan joka puolelta! Rakastan lukea muotilehtiä ja artikkeleita netistä. Netti on muutenkin hyvä paikka löytää asuideoita; instagram ja blogit ovat pullollaan tyylikkäitä ihmisiä, erityisesti inspiroidun streetstyle- ja paparazzi-kuvista. Inspiraatiota saan myös arjesta niin ihmisiltä kaduilla kuin mallinukeilta vaatekaupoissakin.

Unelmatyösi?
Tahtoisin työskennellä inspiroivassa ympäristössä ja mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa työssäni joka päivä. Haaveenani on pitkään ollut työskennellä muotilehdessä stailistina tai toimittajana, myös showroom työskentely ja muut visuaaliset tehtävät kiinnostavat.

Miltä tyypillinen päiväsi näyttää?
Aamulla herään kelloon ja laitan kahvin tippumaan. Laittauduttuani nappaan päivän asusta kuvat ja suuntaan aamuluennolle, jonka jälkeen käyn luokkakavereiden kanssa syömässä. Yleensä päiväni jatkuu työvuoroon, jonka jälkeen näen ystäviä kaakaon tai viinin merkeissä. Kotiin tultuani käyn koneelle editoimaan kuvia, selailemaan blogeja ja päivittämään instagrammia, samalla jaan yleensä kuulumisia facetimessa joko toiseen kotiini Yhdysvaltoihin tai pitkin Suomea asuvien ystävieni kanssa. Päiväni vaihtelevat paljon työ ja kouluaikataulujen mukaan, mutta lähes poikkeuksetta ne ovat tekemistä täynnä!

Paikka jonne haluaisit matkustaa?
Olen roadtripannut viimevuosina läpi sekä Yhdysvallat että Euroopan, joten seuraavana haaveeni olisi tehdä vastaava reissu Aasian halki! Yksittäisistä kohteista tahtoisin seuraavaksi suunnata Intiaan sen värikkään ja kauniin kulttuurin takia.

Onko sinulla uudenvuoden lupauksia? Jos on, mitä?
En tee uudenvuoden lupauksia, sillä mielestäni jokainen päivä on mahdollisuus muuttaa tapojaan ja asettaa uusia tavoitteita. Uudenvuoden lupauksen sijaan teen siis itselleni pienempiä lupauksia vuoden mittaan, tällöin ne myös toteutuvat suuremmalla todennäköisyydellä!


Seuraa Roosaa:
Blogi: @AndStyleIs
Instagram: @roosarahkonen


Skribent
Camilla Czakan