Vi presenterar våra fantastiska vinnare i #NouwAutumnChallenge

Vi presenterar våra fantastiska vinnare i #NouwAutumnChallenge

Fyra veckor av underbar pepp och flödande inspiration, veckoutmaningsinlägg som gjorde oss glada, stolta och rörda - ja, det är resultatet av höstens bloggutmaning. Nu har vi skrollat, läst, klurat och tillslut enats om tre profiler som tog sig igenom utmaningen - med extra allt! Annat - 44

Våra vinnare i #NouwAutumnChallenge 

Ni gjorde det inte lätt för oss, ska ni veta. Så många inspirerande bloggare vi har på portalen, vi känner oss nästan bortskämda! Många grymma profiler, men endast tre skulle väljas ut.

Här träffar ni bloggarna som vi tycker klarat utmaningen allra bäst, tillsammans med liten motivering från juryn. Förutom äran vinner de tre utvalda profilerna varsin bloggkamera från CyberPhoto.


Här presenternar vi stolt våra tre vinnare, utan inbördes ordning!


Natalie Faltin 

Därför blev @faltinnatalie en självklar vinnare: Med ett bang startade Natalie utmaningen, då vi fick ett matigt inlägg med frågor och svar - redan där lärde vi känna Natalie bättre. Himla trevligt, tyckte vi! Under veckorna fick vi följa henne i vardagen på ett onekligen mysigt sätt. Genom frukostar med levande ljus, en stor gnutta humor, vardagsbetraktelser, modeinspiration och välskrivna texter som fick oss att tänka till.

Inlägget Tack vare bloggen som blev svaret på ett av veckoutmaningarna fick oss genast att le. Blicken fastnade direkt på en urklippt Natalie som svävar mitt i ett skyltfönster för en Gucci-butik. Vad hände där? Genast blev vi ivriga att läsa vidare - vi bjöds på intressant läsning som vi tycker att ni alla borde gå in att läsa.


Caroline Bladh 

Därför blev @carolinebladh en självklar vinnare: Med sin stilrena blogg med fokus på det grafiska är det inte svårt att fångas. Tillsammans med fina foton bjuds du på avlappnade men igenomarbetade inlägg som är fyllda med redigeringstips, personliga anekdoter och hennes nya vardag i Ryssland.

Caroline nämnde det i en av veckoutmaningarna; att bloggen ger henne just utlopp för hennes kreativitet, något vi märker tydligt och helt håller med om - särskilt då vi läste hennes inlägg om hur du får en underbar höst, där hon lyckats skapa ett mysrecept inför de mörkare månaderna.


Linnea Cassandra 

Därför blev @linneacasandra en självklar vinnare: Linnéa är idérik, levererar givande och fångande content som gör att vi går in på bloggen för mer, om och om igen. Inte bara har hon lyckats tänka utanför boxen för att utmana sig själv, hon överraskade även juryn med sina veckouppdrag som passade in perfekt med hennes bloggstil, men tog innehållet till nästa nivå.

Vips - så förvandlades Linneas blogg till ett inspirerande magasin då hon publicerade första utmaningen i tävlingen. Vi blev imponerade av hennes kreativtet och föll pladask för idén att göra inläggets viktigaste punkter till ett magasinomslag.


Du som deltog får ett fint erbjudande hos CyberPhoto

CyberPhoto plockade ut den utlimata bloggkameran som pris till de tre vinnarna i tävlingen. Men, ni är ju trots allt så många där ute som förtjänar att få något litet extra, eller vad tycker ni?

Till dig som deltagit i utmaningen erbjuder CyberPhoto ett fint erbjudande på den ultimata bloggkameran Panasonic Lumix DMC - LX15. Genom att uppge koden NOUWLX15 i kassan får du köpa kameran för 3990:- inkl moms. Den kostar i vanliga fall 5675:- inkl moms. Erbjudandet gäller t.o.m den 10 december. Begränsat antal.

Skribent
Redaktionen