Velkommen til Nouw: Sarah Kildevæld

Velkommen til Nouw: Sarah Kildevæld

Vi kan endelig byde velkommen til smukke Sarah Kildevæld. Måske nogen af Jer kan genkende hende? Hun vandt nemlig Danmarks Næste Top Model tilabge i 2014 og vi er meget stolte af at have hende her hos Nouw. Læs med her og lær hende lidt bedre at kende. Profile -

For dem som ikke læser din blog, hvem er Sarah?
Det går super, og tusinde tak! jeg er en 20 årig pige, fra Horsens. Til daglig arbejder jeg bl. andet som model, og skal til at læse til kosmetolog fra januar af. Jeg bruger sindsyg meget tid på mine veninder og familie, samt at studere massere af mode og skønhed.

Hvad kan vi forvente at læse mere om på din blog den kommende tid?
Jeg går en ret spændende tid i møde bl.a fordi, at jeg begynder på min drømme uddannelse, samt at jeg flytter til Odense, så det kommer der meget mere om, og udover dét, så vil jeg gå lidt mere i detaljer omkring modelverdenen.

Hvad bliver du inspireret af?
Andre piger på Instagram, og generelt bare mennesker på gaden! Jeg elsker at kigge på mennesker, og blive inspireret af deres stil, hår eller makeup.

Hvordan ser en typisk Sarah dag ud?
De her dage er en typisk dag for mig, at gå på arbejde, som mødebooker, tage ud med veninder efter arbejde, træne og hjem igen. lige pt sker der ikke det helt store... men spørg mig igen, om en måned, så er det nok mere spændende. haha!

Fortæl én ting som vi måske ikke vidste om dig?
Nu har jeg godt nok lige udgivet et indlæg, omkring facts om mig... MEN, hvis jeg skal sige noget, som der ikke er vildt mange som ved, så er det nok at jeg pt ser RuPaul's Drag Race, sådan nonstop, for at få makeup inspiration. altså, seriøst... har I set hvad de mænd kan? de er jo FOR VILDE!!

Hvad drømmer du om?
Jeg har virkelig mange drømme, men jeg drømmer selvfølgelig stadig om, at jeg kan nå toppen, indenfor modelverdenen.

Hvad er du mest stolt over at have opnået?
Helt sikkert, at jeg vandt topmodel i 2014. det vil jeg altid være SÅ stolt over. jeg er altid blevet fortalt, at jeg aldrig kunne blive model, og den dag jeg vandt, der viste jeg alle, at så længe man kæmper for sine mål, så kan man sagtens, så det er uden tvivl dét, som jeg er mest stolt over!

Kunne du tænke dig at se mere til Sarah, så kan du følge hende her: @sarahkildevaeld