Velkommen til Nouw: Laura Keil

Velkommen til Nouw: Laura Keil

Vi kan nu byde velkommen til søde og inspirerende Laura Keil. Hvis ikke du allerede følger med på hendes blog og instagram, kan du lære hende bedre af kende lige her! Profile - 1

Hej Laura, hvordan går det? Og velkommen til Nouw!

Det går godt, tak! Jeg har meget travlt for tiden, men det ser jeg kun som en positiv ting!


For dem som ikke læser din blog, hvem er Laura?

Jeg hedder Laura Caroline Keil, 22 år og bosat i Ørestad. Jeg har levet af at lave Youtube og Instagram de sidste 2 år, og jeg laver content om livstil, rejser og bæredygtighed.


Hvad kan vi forvente at læse mere om på din blog den kommende tid?

Jeg er fornyligt hjemvendt efter et 8,5 måneders eventyr med min kæreste Anders, hvor vi besøgte Indonesien, Sri Lanka, Thailand, Filippinerne, Singapore, Fiji og New Zealand.

Det er blevet meget efterspurgt at jeg deler ud af mine erfaringer, og for at samle det hele på ét sted, har jeg valgt at starte en blog. Derfor kommer jeg til at skrive en del om vores ynglings destinationer, hoteller, gode råd, caféer og ting man bare SKAL opleve. I fremtiden kommer jeg også til at skrive om mit ''normale liv'' og om min livstil her hjemme i Danmark, da jeg efter rejsen har besluttet mig for at leve meget mere bæredygtigt, end jeg før hen har gjort.


Hvad bliver du inspireret af?

Jeg bliver inspireret af mennesker jeg møder på min vej, forskellige Instagram profiler, af musik og af mine egne drømme og tanker.


Hvordan ser en typisk Laura dag ud?

Mine dage er MEGET forskellige, men jeg bruger enormt meget tid foran min computer på mit hjemme kontor, hvor jeg redigere videoer, finder på nye spændene ideer og svarer på en masse mails og Instagram DM's. Jeg træner ofte og kan bedst lide at gøre det om morgnen. Ikke for at tabe mig, men blot for at få min puls op, og for at få noget energi. Så er jeg tit til møder eller ude og skyde billeder til Instagram. Også plejer jeg ofte at slutte dagen med aftensmad og Netflix hygge i lejligheden.


Fortæl én ting som vi måske ikke vidste om dig?

Jeg stoppede med at redigere med filtre på de billeder jeg ligger ud på sociale medier i starten af 2019, da jeg endelig føler at jeg kan stå ved den jeg er, og hvordan jeg ser ud.

Jeg behøver ikke at se mere tan ud, eller skjule mine urenheder og jeg vil gerne ha et dem som følger mig, får et realistisk billede af mig og mine oplevelser, og ikke bliver snydt (som man så hurtigt kan blive på Instagram).


Hvad drømmer du om?

Jeg drømmer om at være glad og blive ved med at udvikle min kreativitet. Jeg drømmer om et liv hvor jeg kan arbejde selvstændigt og hvor jeg prioritere de små lykkelige stunder i hverdagen, som fx at se solnedgange og spise god mad! Også drømmer jeg om at eje et hus på Bali, så jeg kan bo der i vintermånederne, da det giver mig enormt meget lykke at surfe og være omringet af palme træer.


Hvad er du mest stolt over at have opnået?

Jeg er rigtig stolt over mine nomeringer til ''Årets Rising Star'' til Guldtuben og til ''Nickelodeon Kids Choice Award'' i 2018.

Også er jeg rigtig stolt af min serie ''Projekt Plastik'' på min Youtube kanal, hvor jeg har lavet en masse larm om miljø og bæredygtighed, som både skoler, medier, magasiner og mine dejlige følgere har taget seriøst og lyttet til!Kunne du tænke dig at se mere til Laura, så kan du følge hendes blog her: @Laurakeil