VELKOMMEN TIL NOUW

VELKOMMEN TIL NOUW

I sidste uge startede Amanda Bugge hos Nouw, som driver bloggen Amandabugge.com. Hun er en handywoman, drømmer om at designe tøj under eget brand og har en rigtig fin og inspirerende blog. Læs med her for at få et bedre indblik i hvem Amanda er og hvad du kan forvente at læse mere om på hendes blog! Lifestyle -

Hej Amanda, hvordan går det? Og velkommen til Nouw!
Hej Nouw, det går rigtig fint og tak!

For dem som ikke læser din blog, hvem er Amanda?
Jeg er en ung pige på 22, som er bosat i København for at forfølge mine drømme og mål. Til hverdag arbejder jeg som butiksassistent i Munthe. Jeg er desuden også PR-Intern hos Migliorini, tager aftenkurser på Magretheskolen og ikke mindst er jeg også modeblogger. Jeg tænker konstant på mode, styling, designs, sko, tøj og tasker, hvad end jeg laver og hvad end jeg ser.

Hvad kan vi forvente at læse mere om på din blog den kommende tid?
En masse snak om forårssolen, som vi forhåbentligt får en helt masse af, samt massereinspiration til din forårsgarderobe, i form af lækre items, stylings kombinationer, hele looks, mine outfits, smykker, interiør og en smule beauty.

Hvad bliver du inspireret af?
Jeg bliver inspireret af alt hvad jeg ser. Jeg er ret så visuel og jeg kan ikke bare lukke øjenene for tingene foran mig. Jeg bliver inspireret af mennesker på gaden, instagram, magasiner, blogs, tøj, farvekombinationer, materialer, overflader og ikke mindst mit arbejde på Magretheskolen og mit arbejde hos Migliorini med Promostyl, (et fransk trendforskningsagentur, til jer der ikke lige har hørt det før)

Hvordan ser en typisk Amanda dag ud?
Mine dage er ret forskellige, men mine uger er næsten altid bygget op på den samme måde. Jeg starter ugen med en dag dedikeret til bloggen, med at lave indlæg, svare på mails, gå til events, forbi showrooms og til møder. Om eftermiddagen tager jeg så på Magretheskolen. Tirsdag er jeg hos Migliorini, hvor der altid er nye opgaver klar til mig og dagene er aldrig ens. Jeg arbejder både bredt med PR, men også med Promostyl. Igen sent på eftermiddagen tager jeg på Magretheskolen. Onsdag,torsdag, fredag og nogle lørdage, er jeg så at finde i Munthe og nu i vores fine nye butik i St. Regnegade. (kig endelig forbi). Weekenderne står på afslapning og opladning for mit vedkommende. Om det er hjemme hos mine forældre og min hund i Jylland, hos mine veninder i Århus, med besøg i København, eller blot alene i lejligheden er altid forskelligt. Desuden får jeg også ordnet nogle af de ting, som jeg har måtte tilsidesætte i løbet af ugen.

Fortæl én ting somvi måske ikke vidste om dig?
Jeg har meget små fødder, str. 35, er ret så genert faktisk, elsker slik og andre søde sager. Desuden er jeg ret meget en handywoman og der er ikke det jeg ikke kan klare eller bygge selv (eller jo det er der nok, men sti mig en boremaskine og en skruetrækker og jeg kan komme langt). Og det var så lidt mere end en ting...


Hvad drømmer du om?
Jeg drømmer og en skøn lille familie og designe tøj, under mit eget brand.

· HvHvad er du mest stolt over at have opnået?
Jeg er stolt over at være flyttet til København og blot springe ud i det. Jeg har allerede fået gode muligheder og det er jeg stolt over at have taget imod.

Besøg Amandas blog her: nouw.com/amandabugge