Velkommen til Nouw - Szhirley

Vi kan nu varmt byde velkommen til Szhirley som en del af Nouw! På bloggen deler hun ud af alt fra mode, familielivet, sit arbejde, events med hendes trofaste venindegruppe og meget mere. Desuden afslører Szhirley også én ting, som vi ikke vidste om hende! Læs med her og lær Szhirley bedre at kende. Profile - 1

Hej Szhirley, hvordan går det? Og velkommen til Nouw!
Taksasa. Det går rigtig godt og meget stærkt for tiden. Der er gang i bizznizz og familien, så der er rigeligt at se til.

For dem som ikke læser din blog, hvem er Szhirley?
Jeg er sangerinde. Jeg ELSKER at lave musik og har udgivet mit mest personlige album 'Timeglas' i sep. 2016. Udover det arbejder jeg med musicals, børnebøger og åbnede i 2016 min egen lille webshop, hvor jeg sælger #SzhirleySztyle bl.a smykker jeg selv har været med til at designe samt mine yndlings Szhades. Jeg er vild med mode, dullegrej og alt hvad der hører til den verden. Jeg er gift med min flotte mand Mads og sammen har vi Elton på 7 år og Bille på 3 år, vi bor på Vesterbro i København om vinteren og rykker glædeligt ud i vores kolo hen over sommeren.

Hvad kan vi forvente at læse mere om på din blog den kommende tid?
I kan forvente at læse en masse ærlige tanker om alt det ovenstående; mode, familielivet, arbejde, skønhed og diverse events som jeg deltager i med mit stærke venindehold som ofte består af Sazeline, Nicci og Camilla.

Hvad bliver du inspireret af?
Jeg kan blive inspireret af det meste omkring mig. Jeg elsker at have øjne og ører åbne og observere og suge til mig. Specielt når det kan bruges efterfølgende i en kreativ sammenhæng.

Hvordan ser en typisk Szhirley dag ud?
Det er svært at sige, hvordan en dag i mit liv typisk ser ud, da de fleste dage ikke ligner den forrige eller den næste. Heldigvis! Det ser jeg som et privilegium, da jeg da ikke lander i den kedelige hverdagstrummerum. Nogle ting er dog de samme dagligt, som morgenerne, hvor Bille (vores mindste) oftest vågner først og vækker os andre. Så står vi op og får tøj på og spiser morgenmad, mens der bliver hyggesnakket og jeg smører Eltons madpakke. Når de er kommet afsted i børnehave og skole, løber jeg ofte en tur om søerne, efterfulgt af mit og Camilla Malmbergs hjemmetræningprogram #FraBabyTilBabe, og så bad og mad. Herefter pakker jeg varer til mine kunder. Derefter står den på kontortid, så mails og praktiske sager ikke hober sig op. Det er min morgen/formiddags-rutine, og herefter kan alt ske. For tiden tager jeg på arbejde i Royal Arena sen eftermiddag, og spiller Killer Queen i musicalen 'We Will Rock You'.

Fortæl én ting om dig, som vi måske ikke vidste om dig?
Jeg er rimelig Rainman-agtig når det kommer til tal.. Jeg elsker tal og kan huske de længste talkombinationer og koder. Ikke fordi jeg er et matematisk geni, men tal inde i mit hoved gør glad... Bare kald mig tosset

Hvad drømmer du om?
Helt Peter Pan og Michael Jackson-agtigt, så drømmer jeg om fred på jorden og en bedre verden generelt. Og så er der alle mine egne ego-drømme ifbm. fremtidige jobplaner.

Hvad er du mest stolt over at have opnået?
Det må være at have skabt mig en karriere på baggrund af mit talent, som jeg bliver ved med at bygge videre på, og som forgrener sig ud i nye spændende udfordringer. Men vores to dejlige drenge Elton og Bille, er klart det mest fantastiske jeg nogensinde har skabt <3

Kunne du tænke dig at se mere til Szhirley, så kan du følge hendes blog her: Nouw.com/Szhirley