Velkommen til Nouw - Simone Tajmer

Velkommen til Nouw - Simone Tajmer

Velkommen til Simone Tajmer, som nu er en del af Nouw. Simone arbejder som selvstændig karrierekvinde, hvor hun til daglig arbejder med PR hos CPH FASHIION LAB PR & Showroom, som hun er medejer og stifter af. Desuden bruger hun meget tid på hendes blog. Kunne du tænke dig at blive inspireret? Så læs med her. Profile -

Hej Simone hvordan går det? Og velkommen til Nouw!

Hej med jer :-) Det går rigtig godt! Jeg er så spændt over det nye år 2017 som netop er skudt igang. Der sker en helt masse i mit liv lige nu på alle fronter. Lately er jeg super spændt over mit nye blog-design og lancering her hos Nouw, og jeg håber at I vil tage godt imod mig.

For dem som ikke læser din blog, hvem er Simone?

Uh, hvem er Simone... Simone er en altid glad og positiv pige på snart 25 år - bosat i København. Jeg er tidligere international model og arbejder nu som selvstændig karrierekvinde - Hvis det tæller som job-title ;-) Til daglig arbejder jeg med PR hos CPH FASHION LAB PR & Showroom som jeg er medejer og stifter af. Ved siden af skriver jeg stort set dagligt på bloggen om alle de ting som jeg elsker: mode, skønhed og vigtigst af alt: om mindset, positiv energi og en helt masse personlige fortællinger og erfaringer. I kan også fange mig og alle mine rejser på Snapchat og Instagram hvor jeg konstant poster og updater: @SimoneTajmer

Hvad kan vi forvente at læse mere om på din blog den kommende tid?

Mange flere inspirerende indlæg om positivt mindset, mine rutiner og ritualer og generelt bare flere personlige og dybe indlæg.

Hvad bliver du inspireret af?

Jeg bliver inspireret af autentiske mennesker med en brændende passion. Jeg elsker at møde nye menensker og høre om det som de brænder for. Udover det elsker jeg folk som tænker selvstændigt, er modige og som tør at gøre lige det som de netop drømmer om, og leve og klæde dem som det paser dem.

Hvordan ser en typisk Simone dag ud?

En typisk Simone dag hedder: Jeg vågner kl 6:15. Så laver jeg 5 minutters mindfullness i sengen inden jeg hopper ud af sengen. Du kan læse mere om min mindfullness rutine i mit indlæg HER. Derefter laver jeg enten 20 minutters yoga i min stue og vågner stille og roligt til stearinlys og afslappende musik. Hvis jeg ikke får lavet yoga, træner jeg i fitness inden job. Kl. 9 går turen mod kontoret / showroomet hvor jeg arbejder sammen med mine skønne kollegaer som også er mine gode veninder. Når klokken slår 18 er jeg oftest ude af døren, og på vej hjem. De dage hvor jeg ikke tager hjem fra job for at blogge eller være kreativ og ligge i ske med min kæreste mens jeg shopper på nettet, ses jeg med min elskede søster Astrid eller veninder. Jeg elsker mad, og jeg elsker at prøve nye ting og at være kulturel!

Fortæl én ting som vi måske ikke vidste om dig?

Jeg har fået kæreste! Uhhhh ;-) Nysgerrig? Hvem? Tjek mit indlæg HER hvor jeg afslører: "Mød min nye kæreste".

Hvad drømmer du om?

Jeg drømmer om at flytte til Spanien om 10 år og leve af min passion som jeg gør lige nu!

Hvad er du mest stolt over at have opnået?

Jeg er allermest stolt over at have opnået af opbygge et solidt og stærkt firma; CPH FASHION LAB sammen med min partner LIv, på under 1 år, samtidig med at jeg havde en masse sygdom i mit liv, en flytning og helt masse andre små-katastrofer som konstant har forsøgt at trække mig ned. Jeg har ikke bukket under, og fortsætter stærkere og mere motiveret end nogensinde.

Kunne du tænke dig at se mere til Simone, så kan i finde hendes blog her: Nouw.com/Simonetajmer