Velkommen til Nouw - Nina Sandbech

Nina Sandbech har nylig startet blogg hos oss! Hun bor i New York sammen med kjæresten sin Mats Zuccarello, og er selv kjent som en moteprofil, en designer av egne klær og hun har en Instagram som de fleste kan drømme om. Vi spurte Nina om 10 spørsmål for å bli bedre kjent med henne - klikk deg inn her for å lese svarene! Profile -

Hei Nina, hvordan har du det? Hvordan føles det å starte blogg hos oss på Nouw?

Hei, bare bra takk! Det føles supert, virker som et bra sted å blogge hos.

Hvordan er det å bo i New York og hva gjør du på en vanlig hverdag?

Jeg trives veldig godt her i NYC, det skjer noe hele tiden, og jeg liker å ha noe å gjøre, ellers blir jeg rastløs. Min hverdag varierer veldig. Men jeg starter som regel dagen med en kopp kaffe foran macen, svarer på mails, redigerer bilder og jobber litt med bloggen. Så prøver jeg å dra på trening, er så mange morsomme treningstimer å gå på her borte. Etter det kan det variere mellom å gå på lunsj med venninner, ta bilder til bloggen, sy klær, utforske NYC og samle inn inspirasjon til nye prosjekter. På kvelden blir det ofte at jeg går på hockeykamp, siden kjæresten min spiller hockey. Eller så blir det at man går ut på middag og kanskje noen drinks, eller bare slapper av hjemme med en film, og ofte mer redigering av bilder og bloggposter.

Hva gjorde at du ble moteinteressert?

Jeg vet faktisk ikke, kan bare huske at jeg alltid har vært opptatt av klær. Da jeg var liten kledde alltid jeg og mine to bestevenninner oss ut og tok bilder. Jeg pleide til og med å kle ut hunden vår, stakkars hehe. Men jeg tror faktisk hun likte det, for hun satt alltid stille da jeg gjorde det. Jeg var alltid opptatt av at ting skulle matche og passe fint sammen da jeg var liten også, så tror bare alltid jeg har likt mote.

Du har vært aktiv på Instagram lenge. Hvorfor startet du blogg?

Jeg har alltid likt å ta bilder, så derfor liker jeg instagram. Bilder og ikke så mye tekst. Så det tok litt tid før jeg bestemte meg for å lage en blogg, siden jeg ikke er så glad i å skrive så mye. Men så var det så mange som sa til meg at jeg burde starte en, så da tenkte jeg at hvorfor ikke teste det ut.

Kan du fortelle oss en fun-fact om deg selv?

Jeg blir et monster når jeg er sulten og blodsukkeret er lavt. Hangry blir jeg. Så viktig at jeg får i meg litt mat hver 3. time, da er jeg stort sett alltid blid, haha..

Om du hadde fått 100.000kr, hva hadde du brukt de på akkurat nå?

Jeg tror faktisk jeg hadde vært litt fornuftig og spart de til å kunne kjøpe en egen leilighet i Oslo, som jeg kunne leid ut.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?

hmm.. hva jeg helst gjør, kanskje pynter meg litt og så drar på en middag med en morsom gjeng av gode venner, for så å dra videre ut for å danse.

Du har jo laget flere klær selv, hvor henter du inspirasjonen fra?

Alt mulig! Streetstyle, bloggere, instagram, bare å gå rundt i New York å titte i butikker og se på folk. Jeg får spesielt masse inspirasjon hver gang jeg er på den store tekstil butikken Mood Fabrics, de har alt av tekstiler, skinn, knapper osv. Så der får jeg alltid ideer til nye plagg.

Hvor befinner du deg i livet om 5 år?

Jeg håper jeg er designer for eget merke, eller innenfor et annet brand. Hvertfall jobbe med mote. Kanskje i Oslo igjen, for selv om jeg trives godt her i New York, så vil jeg tilbake til venner og familie hjemme i Norge.

Hva er ditt beste kjøp noensinne?

Det er så vanskelig, men akkurat nå må jeg nok si symaskinen.


Du kan besøke Ninas blogg HER og Instagram HER.