Velkommen til Nouw - Maria KRagmann

Velkommen til Nouw - Maria KRagmann

Vi kan nu varmt byde velkommen til Maria Kragmann som en del af Nouw! Hendes blog er et miks af interiør, livsstil, rejser og glem nu ikke MODE. Læs med her for at få et bedre indblik i hvem Maria Kragmann er, og hvad du kan forvente at læse mere om på hendes blog! Profile -

Hej Maria, hvordan går det? Og velkommen til Nouw!
Jamen hej Nouw, og tak det går godt! Jeg er så spændt på alt det nye der kommer til at ske, nu da jeg skal være blogger på jeres platform.

For dem som ikke læser din blog, hvem er Maria?

Mit navn er Maria og jeg er 23 år gammel. Jeg er oprindelig fra lille Aalborg men har nu boet i København i halvandet år, og jeg er vild med det. Jeg er uddannet grafisk designer med speciale i marketing. Dog er jeg sprunget ud som fuldtidsblogger, så al min tid går med den. Jeg har blogget i knap 3 år nu. Min blog er et miks af interiør, livsstil, rejser og mest af alt MODE.


Hvad kan vi forvente at læse mere om på din blog den kommende tid?

I kan forvente en hulens masse fashion. Jeg er vild med at udforske nye trends og hoppe i nye outfits, derfor finder I meget af dette på min blog. Endvidere er jeg begyndt at rejse en del med bloggen, hvilket betyder, at bloggen til tider bliver lidt eksotisk at se på. Jeg er for nylig begyndt at lave videoer, og det er noget som I kommer til at se meget mere til. Til sidst kan jeg ikke lade være med at skrive om interiør, da jeg går meget op i min egen bolig og opsnapper de nyeste trends og tiltag.

Hvad bliver du inspireret af?
Jeg finder meget af min inspiration via andre bloggere og instagramere. Jeg forsøger ofte at opsnappe nye profiler, og så er jeg vild med når deres personlighed virkelig kommer til udtryk.

Hvordan ser en typisk Maria dag ud?

Min dag starter typisk med en omgang træning. Jeg elsker at komme op og igang med dagen, og så kan jeg godt lide at holde mig i form. Derudover mødes jeg ofte med nogle af mine veninder eller blogger-kollegaer til en kop kaffe eller frokost. Sammen tager vi ofte nogle lækre billeder til bloggen, som jeg efterfølgende redigere der hjemme. Mine aftener står typisk på events/middage med andre influenter eller hygge hjemme på sofaen med min søde kæreste.


Fortæl én ting som vi måske ikke vidste om dig?

Jeg har undervist i Fitness World i to år, da jeg er uddannet step-og aerobicinstruktør.

Hvad drømmer du om?
Jeg drømmer om at bloggen fortsætter med at vokse så stærkt som den gør nu og at jeg kan skrive nogle flere seje ting på mit CV. Jeg drømmer om et designsamarbejde med et tøj brand, flere eksotiske rejser, at få succes og ja, jeg kunne blive ved. Men hey, det er vel godt at have masser drømme...

Hvad er du mest stolt over at have opnået?

Uden tvivl min blog. Jeg er så stolt over at jeg har kunne opnå det jeg ønskede allermest - men aldrig turde håbe på. Tænk at være så priviligeret at lave det, som man elsker allermest. Bloggen er min allerstørste hobby, og så er det tilmed også mit arbejde - what's not to like!

Besøg Maria Kragmanns blog her: Nouw.com/Mariakragmann