Velkommen til Nouw - Josefine Hj

Velkommen til Nouw - Josefine Hj

Vi kan nu byde varmt bekomme til Josefine HJ som en del af Nouw. Lad dig inspirere af den unge fashionista og lær hende bedre at kende lige her. Profile -

Hej Josefine, hvordan går det? Og velkommen til Nouw!
Hej med jer, det går fantastisk tak! jeg har lige haft et meget spændende møde om noget kæmpe stort som jeg lancere en af de følgende dage! så husk at holde øje!

For dem som ikke læser din blog, hvem er Josefine?
Jeg er 21 år og har levet af blog og instagram i et lille års tid snart. Jeg har førhen blogget på bloggen “thefine.dk” men starter nu ud på en frisk her hos jer under samme navn som min instagram “josefinehj”. Jeg har ikke nogen fancy eller sej uddannelse, men har valgt at følge mit hjerte og mine drømme og det har ført mig her til i dag. Og jeg kunne ikke være gladere. Jeg elsker at dele moments, rejser, outfits og inspiration med andre, men primært i billede format. Jeg elsker det visuelle og lade billeder tale for sig selv, så i skal ikke regne med lange romaner af tekst herfra. Men en hulens masse seje billeder kan jeg love jer.

Hvad kan vi forvente at læse mere om på din blog den kommende tid?
Det er svært at sige. Jeg blogger når jeg føler mig inspireret eller føler jeg har noget at dele. Men det vil nok primært være fashion og travel.

Hvad bliver du inspireret af?
Mennesker og havet. Jeg kan sidde i timevis på en cafe med en kop kaffe og bare observere folk der passere forbi. Der findes intet mere inspirerende end et selvsikkert menneske som har hjertet på det rette sted. derudover har jeg en kæmpe kærlighed til havet. Det er det smukkeste mest rørende jeg ved og intet kan få mig til at slappe af og få nye tanker som havet kan.

Hvordan ser en typisk josefine dag ud?
Uh det er meget forskelligt. det første jeg gør når jeg vågner erat tjekke min telefon og mails. Det bruger man enormt meget tid på hele døgnet rundt alle ugens døgn. Men det går mig egentlig ikke på, for det gør alle. Hvad enten det er af arbejdsmæssige årsager eller bare ren underholdning. Der er jeg jo så heldig at jeg også ser mit arbejde som underholdning. Derefter er det meget forskelligt hvad der sker. Der kan være møder, blogger events (dem melder jeg dog oftest afbud til da jeg altid har det rigtig akavet og aldrig ved hvad jeg skal gøre af mig selv), hygger med venner og veninder, tager billeder, er sammen med min familie. Min familie er nok dem jeg bruger mest tid med, det er også dem jeg helst vil bruge mest tid med. Der er intet bullshit eller snakken i krogene og man ved bare 100 % hvor man har folk. Her kan jeg virkelige slappe helt af.

Fortæl én ting som vi måske ikke vidste om dig?
Jeg er møg genert når jeg omgås folk jeg ikke rigtig kender. Det er enormt irriterende for mig for jeg ville ønske jeg var stik modsat og og meget mere udadvendt. Især når jeg møder så mange nye mennesker hele tiden, som man jo gør i den her branche. Det går mig især på fordi jeg føler folk har en forventning til hvordan jeg er som person baseret på min blog og min instagram og det vil jeg jo gerne leve op til og vise folk at det rent faktisk ér sådan jeg er. Men den der generthed kommer oftest i vejen pg det går mig noget så grueligt på. Jeg prøver virkelig at arbejde på det, men det er ikke så nemt som man går og tror. For mig er det meget nemmere at vise hvem jeg er via instagram og blog.

Hvad drømmer du om?
Mine drømme kan slet ikke tælles på to hænder, men det ser jeg kun som noget positivt. Uden drømme ville vi ikke skubbe os selv for at prøve og opnå nye højder. Jeg får nye drømmer hver eneste dag. Jeg har næsten ikke turde drømme om at nå hertil, men drømme går i opfyldelse og nu er eg her og jeg er klar til at sigte endnu højere. Nu er min største drøm helt klart at kunne få så meget succes som overhovedet muligt med min blog og min instagram.

Hvad er du mest stolt over at have opnået?
Det jeg er mest stolt over er helt klart at være hvor jeg er nu. Både arbejdsmæssigt men også personligt. Jeg har overvundet en masse ting indeni mig selv, som jeg slet ikke har tid til at gå ind på nu, men det er noget som helt klart har gjort mig til den jeg er i dag. På arbejdsfronten er jeg så stolt over at være hvor jeg er, for det er ikke mere end et lille års tid siden at jeg startede og at jeg allerede er noget så langt synes jeg godt jeg kan tillade mig at være stolt over. Min families støtte har betydet alt for mig i hele den her process, så at se dem være stolte af mig er nok det der gør mig aller mest stolt. Jeg håber bare det hele kan fortsætte i denne retning, for intet gør mig gladere end at lave det jeg elsker!

Følg Josefines blog lige her: nouw.com/josefinehj