Velkommen til Nouw - Frederikke EGEL

Vi kan nu byde varmt velkommen til Frederikke Egel her på Nouw. Frederikke er netop gået selvstændig og bruger dagene i det fine kontorfællesskab, hun har sammen med en bunke andre bloggere. Kunne du tænke dig at blive inspireret? Så læs med her og lær Frederikke bedre at kende. Profile -

Hej Frederikke, hvordan går det? Og velkommen til Nouw!

Tusind tak! Det går fantastisk. Jeg har drøntravlt med det her nye selvstændige bloggerliv, så jeg fiser rundt, men jeg nyder det! Haha


For dem som ikke læser din blog, hvad handler Frederikkeegel.dk om

Den handler om mig. Haha. Mig og mit liv. Jeg er en 23-årig Fynbo, der for 3 år siden flyttede til København fra en lille provinsby, der hedder Faaborg. Nu bor jeg i Ørestad med min kæreste i vores lejlighed, som vi købte sidste år, blogger på fuldtid, og tager en masse billeder af mit tøj og alt hvad jeg ellers render og laver. Det lyder overfladisk, men det er nu meget hyggeligt. Jeg tog springet om at gå fuldtid med bloggen for 3 måneder siden, så min tanker omkring det, fordelene og ulemperne samt dét at arbejde som 'blogger' indgår også rigtig meget på bloggen. Og så selvfølgelig en masse mode, beauty og hverdagsting.


Hvad kan vi forvente at læse mere om på din blog den kommende tid?

Min blog er en blanding af alt muligt. Der er alt fra personlige indlæg, hvor jeg snakker om de trælse tider, til karriere- og bloggingtips, mode, beauty, Youtubevideoer, mit liv sammen med min kæreste, livet som selvstændig og fuldtidsblogger osv. En personlig livsstilsblog hvor jeg lukker folk ind i mit liv både på godt og på ondt. Jeg prøver ikke at være noget, jeg ikke er, og det håber jeg afspejler sig i min blog og person.

Hvad bliver du inspireret af?

Jeg bliver inspireret af alt, hvad jeg ser. Det kan være alt lige fra en reklame, der giver mig lyst til at lave et blogindlæg omkring noget nyt og spændende, til piger i de Københavnske gader, der giver mig lyst til at hoppe i nye outfits. Jeg er en meget livsglad pige, der ser mulighederne frem for begrænsingerne, så jeg bliver inspireret af, at jeg har hele livet foran mig og kan tage imod alle de muligheder der kommer.


Hvordan ser en typisk Frederikke dag ud?

Jeg er så heldig, at jeg har fået kontor inde i byen sammen med 5 andre seje bloggerpiger, så jeg tilbringer meget af min dag herinde. Derudover er jeg ret ofte til spændende møder og events med store brands, som jeg samarbejder med. Og så går jeg en hulens masse på café, skyder mange billeder og nyder livet. Jeg forsøger at presse min kæreste ind i min travle hverdag, så ham bruger jeg tid med stort set hver aften, og så er jeg ofte ude og se ham spille håndboldkampe.


Fortæl én ting som vi måske ikke vidste om dig?

Jeg snakker vildt meget i søvne. Haha


Hvad drømmer du om?

Jeg drømmer om at være selvstændig og kunne tjene penge på at lave noget, jeg elsker. Hver dag. Ligesom nu. Et liv hvor jeg hver dag er glad, opnår noget nyt og ikke lader mig begrænse af, at livet kan være svært og træls nogengange.

Hvad er du mest stolt over at have opnået?

Det her. At jeg er nået så langt med min blog, at jeg nu kan leve af den, inspirerer mennesker og elsker min hverdag. Det havde jeg aldrig troet, da jeg for 3 år siden oprettede bloggen, fordi jeg rejse til Australien og bare ville opdatere min kæreste og familie hjemme i Danmark. Jeg synes, at det er så vildt og fantastisk, at det er lykkes, og jeg kan kun sige til folk, at livet handler om at springe ud i tingene og prøve det af. Jeg anede ikke, om det her ville gå, og jeg aner ikke, om det her kommer til at holde det næste år, men lige nu er jeg glad og har gåpåmod, så nu prøver jeg det af, og jeg håber, at jeg kan være med til at inspirere folk til at gøre det samme. Det er i hvert fald planene ved at inddrage mine læsere så meget.

Kunne du tænke dig at se mere til Frederikke, så kan du følge hende blog her: Nouw.com/frederikkeegel