VELKOMMEN TIL NOUW - AMALIE FISCHER

Vi kan nu varmt byde velkommen til Amalie Fischer som en del af Nouw! Hun driver bloggen carlecarle.dk, hvor hun skriver om kærlighed, refleksioner over hverdagen, sociale medier m.m. Læs med her for at få et bedre indblik i hvem Amalie Fischer er, og hvad du kan forvente at læse mere om på hendes blog! Profile - 3

Hej Amalie, hvordan går det? Og velkommen til Nouw!
Hej! Jeg har det dejligt! Jeg har været utrolig spændt på at rykke min blog over til Nouw. Mine læsere har taget virkelig godt imod det hele - hvilket er skønt at opleve.

For dem som ikke læser din blog, hvem er Amalie?
Jeg er en pige på 22, med mange holdninger om at være ung i en verden, hvor sociale medier har overtaget det meste. Jeg startede min blog, fordi jeg undrede mig over, hvordan det her med sociale medier egentlig hang sammen - jeg skrev utrolig meget om kærlighed, da jeg var forvirret og forelsket, men ikke rigtigt kunne komme ordentlig ud med mine tanker. Det blev til bloggen og mange indlæg om kærlighed er blevet skrevet siden. Bloggen er blevet til mit eget lille frirum, hvor jeg skriver løs om stort og småt.

Hvad kan vi forvente at læse mere om på din blog den kommende tid?
Jeg skriver om alle mulige ting. Hvis nogen spørger mig om, hvad min blog består mest af, kan jeg aldrig rigtig svare. Jeg skriver om det, der falder mig ind og reflekterer over situationer i dagligdagen - det kan være alt fra kærlighed, mode, til sociale medier og madlavning. Det er lidt af der hele. Jeg vil gerne lave flere videoer - det er noget der kommer mere af!

Hvad bliver du inspireret af?
Jeg bliver for det meste inspireret af de mennesker jeg har omkring mig. Jeg ser tit piger på gaden, hvor jeg tænker "det skal jeg hjem og sammensætte i mim garderobe" - udover bliver jeg utrolig inspireret af Instagram og Pinterest. Det er super smart, hvis man står og føler man har intet at tage på, så scroller man lige et par billede ned og bum så har du et outfit.

Hvordan ser en typisk Amalie dag ud?
Mine dage kan være meget forskellige, da mit erhverv gør at hverdagen aldrig ligner sig selv. Min søde kæreste bor i Stockholm, så jeg er der ca hver anden uge i et par dage - det er med til at gøre min rutine forskellig fra dag til dag.

En typisk Amalie-dag hjemme i København står jeg op, drikker kaffe, opdaterer bloggen, besvarer mails, mødes måske til mere kaffe med pigerne og blogger videre senere. Som blogger er man online HELE tiden - det er en del af pakken.

Fortæl én ting som vi måske ikke vidste om dig?
Jeg ELSKER Disneys univers. Jeg kan ALLE Disney sange og synger dem gerne højt hele tiden. Som barn var mit svar altid, at jeg engang skulle blive Disney prinsesse, hvis jeg blev spurgt om hvilket arbejde, jeg ville få, når jeg engang blev voksen. Jeg er ikke blevet prinsesse - men jeg har mødt min prins.

Hvad drømmer du om?
Jeg er en af de typer, der tror, at hvis man siger sine drømme højt, går de ikke i opfyldelse. Jeg ved godt, at det er vildt fjollet - men sådan er min hjerne nu indrettet. Jeg arbejder hårdt på at få mine drømme opfyldt - og synes i hvert fald selv, at jeg er godt på vej.

Hvad er du mest stolt over at have opnået?
Jeg arbejdede som assistent på Cover i sin tid og husker tydeligt hvordan jeg sukkede efter de der seje damer der skrev om deres dagligdag - at jeg den dag i dag gør det samme, er jeg meget stolt over. Jeg er beæret over, at mennesker der ikke kender mig personligt vil følge med i mit liv og støtter mig igennem glade og mindre glade perioder. Og når ja - så begyndte Mads Langer at følge mig forleden dag..... det synes jeg nu er ret sejt :-*

Læs med på hendes blog her: Nouw.com/carlecarle