Velkommen til Dr. Martens ekslusive event sammen med Henriette og Nina!

Velkommen til Dr. Martens ekslusive event sammen med Henriette og Nina!

Du er herved invitert til fest torsdag 19. Oktober klokken 19:00-20:30! Kom og feir Dr. Martens nyåpnede flaggship-butikk for en innholdsrik shoppingkveld med drinker, god musikk og få høstens nyheter med hele -20% rabatt. RSVP: [email protected] Other - 3

Dr. Martens har en lang og kulturell historie. Den første Dr. Martens skoen ble laget allerede i 1960, og ble fra starten av sett på som en klassisk arbeidssko på grunn av sine komfortable og holdbare egenskaper i materialet. Etter at Peter Townshend fra det britiske rockebandet "The Who" begynte å bruke Dr. Martens boots, fikk skoen plutselig en helt annen subkulturell symbol innenfor musikken. Helt siden 60-tallet har Dr. Martens skoene blitt omtalt og brukt hos en rekke ulike musikksjangrer som Glam, Punk, Goth (for å nevne noen) - og har dessuten også blitt den ultimate festival-skoen. I dag har Dr. Martens et uttrykk for kultur og individualitet.


Til høsten lanserer Dr. Martens blant annet to helt splitter nye kapsel-kolleksjoner; én med metallisk-preg og én i tidløst croco-skinn. Den metalliske kolleksjonen er en spennende miks av de klassiske modellene fra Dr. Martens i sølv, som er veldig trendy i dagens motebilde. Kolleksjonen består av tre skomodeller og er også tilgjengelig i to nye veske-modeller. Den andre kolleksjonen i croco-skinn har et luksuriøst preg som bryter den robuste Dr. Martens skoen med litt penere detaljer, og kommer (på lik linje med den metalliske kolleksjonen) i tre skomodeller og to veske-modeller.


Black Smooth

Adrian Smooth

"Jeg liker den klassiske modellen Black Smooth i sort, den kan styles til så mye nå i høst. Helst vil jeg bruke de sammen med kule strømpebukser (f.eks. sorte prikkete), en kjole i et søtere snitt, i tillegg til en litt oversized høst/vinter kåpe. Slik får man mikset både den søte og maskuline stilen på en kul måte."

- Nina Sandbech


"Adrian Smooth modellen er en stor favoritt hos meg på grunn av detaljene. Skoparet kan løfte ethvert antrekk og gir en veldig kul og old school-vibe som jeg elsker å mikse med et penere antrekk. Virkelig et must i skosamlingen!"

- Henriette HonsrudTorsdag 19. Oktober klokken 19:00-20:30 ønsker Nina og Henriette varmt velkommen sammen med Dr. Martens for en ekslusiv shoppingkveld hos den nyåpnede flaggship-butikken. Drinker, god musikk og freshe nyheter på -20% rabatt er stikkord for kvelden!


Velkommen!

@ninasandbech & @henriettehonsrud

Torsdag 19. Oktober // kl. 19:00-20:30

Oslo, Torggata 23

OBS: 18 års aldersgrense!

RSVP: [email protected]