Velkommen til: Anne Gadegaard

Endelig kan vi byde velkommen til søde og smukke Anne Gadegaard. Hvis ikke du allerede følger med hos hende, kan du lære hende bedre at kende lige her! Profile - 1

Hej Anne, og velkommen til Nouw!

For dem som ikke læser din blog, hvem er Anne?

Jamen helt kort, så er jeg en glad og enorm åben person, som ligesom så mange andre piger har oplevet op og nedture her i livet. Jeg oplevede min første optur da jeg vandt børne-MGP som 11-årig. Det har givet mig sindssygt mange vilde oplevelser i en meget ung alder. Jeg har optrådt land og rige rundt, og også optrådt en del i udlandet. Med den rejse, har jeg oplevet så mange opture. Jeg oplevede desværre også en kæmpe nedtur da jeg som 19-årig mistede min mor til brystkræft. Det har givet mig et kæmpe ar på sjælen, og jeg kæmper stadig med den sorg. Men nu er jeg i gang med at opleve en kæmpe optur, da jeg skal være mor for første gang til januar. Jeg glæder mig helt vildt, og kan allerede mærke den kæmpe glæde og kærlighed.

Hvad kan vi forvente at læse mere om på din blog den kommende tid?

Dem der læser med kan forvente at der kommer en del om livet som gravid, og det at blive mor for første gang. Jeg vil være bund ærlig, og fortælle om alle mine op og nedture. Fx. har jeg lige lavet nogle stories på Instagram om at mine brystvorter klør helt vildt. Det er åbenbart meget normalt når man er gravid. Men det vidste jeg altså ingenting om inden jeg blev gravid. Så folk kan forvente en bund ærlig blog om en 26-årig pige, og de udfordringer og opture der hører med som gravid.

Hvad bliver du inspireret af?

Af folk der arbejder hårdt. Jeg synes det er helt vildt at se når folk opnår deres mål her i livet, små som store. Det synes jeg er enorm inspirerende. Det giver mig en lyst til at arbejde hårdt, og finde min vej til at blive mest lykkelig her i livet.

Hvordan ser din dag typisk ud?

Fx. i dag er jeg stået op kl. 08.00 (det er altså ikke helt normalt, kan godt lide at sove længe) herefter drikker jeg et stort glas vand, og laver en kop kaffe. Jeg har en masse indlæg som jeg skal have forberedt til i næste uge. Udover det skal jeg også filme mig selv, hvilket jeg er virkelig dårlig til. Men forhåbentlig kommer der noget fedt ud af det, som folk skal se. Det er desværre en hemmelighed lidt endnu. Senere skal jeg ud og drikke en kop kaffe med en veninde, men ellers så bare bruge min dag på at arbejde. Jeg tænker at lave noget lækkert aftensmad til min kæreste, inden han smutter på arbejde i aften. Han har meget forskellige arbejdstidspunkter.

Fortæl én ting som vi måske ikke vidste om dig?

Nu er jeg en rimelig åben bog. Eller det prøver jeg i hvert fald på at være. Hm, jeg tror ikke jeg har fortalt at jeg indimellem lige kigger under min seng, om der skulle ligge et monster. Jeg er den værste til at se gyserfilm, og når jeg så har set en uhyggelig film, så tjekker jeg under sengen. Bare lige for at være helt sikker på, at der ikke ligger nogen, haha ;-)

Hvad drømmer du om?

Om at være helt igennem lykkelig. Selvfølgelig ved jeg godt man ikke kan være lykkelig hver dag, hele dagen lang. Men den følelse af at der er styr på tingene, som gør at man kan slappe af. Lige pt. leder min kæreste og jeg efter en lejlighed inden vores lille baby kommer, og det kan jeg godt mærke giver noget uro, som gør at jeg ikke kan slappe 100% af. Men så snart der er styr på den del, så får jeg ro og dermed 100% glad og lykkelig.

Hvad er du mest stolt over at have opnået?

Det synes jeg er et rigtig svært spørgsmål faktisk. Fordi jeg har oplevet så vanvittig mange ting, som jeg er enorm stolt over. Med fare for at lyde en smule kedelig, så kan jeg mærke at det at skulle være mor, og at have et liv til at vokse indeni en, er jeg sindssyg stolt over. Det er altså bare en vild følelse, og jeg er allerede stolt over at skulle være nogens mor.

Hvis du vil se endnu mere til Anne, kan du følge hendes blog lige her: @AnneGadegaard