Velg riktig foundation

Mange synes det er vanskelig å velge riktig foundation. Her er en liten guide som hjelper deg å finne den perfekte nyansen til din hudtone. Beauty -

Det er viktig å vite hvilken hudtone du har når du skal velge riktig farge på foundation. Hudens undertone er enten en varm, kald eller nøytral fargetone som skinner gjennom overflaten på huden.

Her er noen enkle tips til å finne ut hvilken hudtone du har:

1. Hvis du blir fort brun når du soler deg og ikke blir brent har du mest sannsynlig en gul/oliven varm undertone. Det vil si at du bør kjøpe en gyllen foundation som «Warm Beige».

2. Hvis du blir fort solbrent eller har vanskeligheter for å få farge i solen har du mest sannsynlig en rosa/blå kjølig undertone. Hvis du har en kald undertone bør du kjøpe en kald foundation som «Ivory».

3. Noen nøytrale hudtoner faller også under denne kategorien av mennesker som blir lett solbrent og har vanskeligheter for å få farge i solen. Prøv deg frem med kalde og nøytrale fargetoner for å se hva som fungerer best for deg. Hvis du har en nøytral hudtone bør du kjøpe en nøytral foundation, som fargen «Natural Beige».

4. Hvis du har vanskeligheter for å finne ut om du har en varm eller kald hudtone kan du faktisk finne dette ut ved å studere blodårene dine. Hvis blodårene dine er blå/lilla har du mest sannsynlig en kald hudtone. Hvis blodårene dine er grønne, har du mest sannsynlig en varm hudtone (gul undertone). Hvis du har en nøytral undertone kan du få problemer med å se forskjell på blå/grønn.