Veckas blogg - Emelies mode

Hon bloggar om det hon brinner för - Mode! Glöm regniga dagar och jobbiga stunder. I denna blogg bjuds det på inspiration, shopping och kreativitet. Veckans blogg här på Nattstad är 21-åriga Emelie. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Emelie?
Jag är en 21-årig tjej från Göteborg med ett stort intresse för mode och shopping. Jag spenderar mer än gärna min lediga tid med en kopp kaffe och ett modemagazin. Helst Porter eller Svenska Elle. Jag letar ständigt efter nya äventyr och kan inte stanna på ett ställe för länge utan att bli uttråkad.

Hur kom det sig att du började blogga?
Jag har läst bloggar otroligt länge och började småblogga lite när jag var runt 15. Men jag började på riktigt när jag flyttade till LA för att plugga. Då mest för att uppdatera mina vänner och familj här hemma. Dock har jag en kreativ sida som jag behöver få utlopp för och då är bloggen perfekt.

Vad bloggar du om?
Jag bloggar mestadels om mode och trender men man får även glimtar av min vardag, mina vänner, mitt jobb och allt som hör mig till. Sedan älskar jag att dela med mig av inspiration och härliga bilder!

Varför läser folk just din blogg, tror du?
Hm, kanske för att jag tar mycket bilder med bra kvalitet. Jag själv älskar att scrolla igenom bloggar med bra och vältagna bilder och jag tror att mina läsare tycker detsamma. Men såklart dyker det upp en och annan mobilbild här och där, men det här ju en del av min vardag då jag fotar ALLT.

Är det stor skillnad mellan bloggens Emelie och verklighetens?
Jag är inte jätte personlig I bloggen och självklart har även jag dåliga dagar vilket jag inte visar i bloggen. Men jag vill att alla som kikar in skall få ett leende på läpparna och hämta inspiration så därför väljer jag att enbart visa min positiva och glada sida. Men såklart har även jag regniga dagar som jag inte visar i bloggen!

Hur skulle du beskriva bloggen?
Som ett ställe där man kan hitta inspiration, finna nyfikenhet och förhoppningsvis vill man som läsare komma tillbaka. Min blogg avspeglar mig och mitt intresse ganska bra, lite som en energiknippe i läderbyxor!

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Nej inte vad jag kan komma på. Jag skriver om sådant jag brinner för och gillar. Och man skall inte ånga något i livet, right? ;)

Vad får vi inte läsa i din blogg?
Ni får inte komma för tätt inpå mitt privatliv och inte heller smaka på min matlagning. Det är för er egen skull då jag är allt annat än en stjärna I köket...

Vad gör en bra blogg?
En bra blogg består av mycket bilder, tips, inspiration och passion.

Berätta tre saker vi inte visste om dig.
1. Jag är otroligt obeslutsam och velig, det kan ta mig 20 minuter att välja vad jag skall beställa till lunch.

2. Jag spenderar minst 1 timma varje dag med att titta på vlogs på youtube, roligaste som finns.

3. Jag tillsammans med två av mina bästa vänner delar en tatuering.

Vilka bloggar läser du själv och vilka läser du inte?
Jag läser en salig blanding av bloggar, jag har en lista som jag bläddrar igenom dagligen. Men favoriterna är Janni Delér, Tilda Bjärsmyr och Michaela Forni. Jag läser inte träningsbloggar eller bloggar som endast bjuder på livsstil.

Varför ska man läsa din blogg?
Man skall dyka in i min blogg om man vill se mycket mode, trender, se alldeles för många kaffekoppar och ta del av mitt galna shoppinberoende.

Ni hittar hennes blogg här: nouw.com/emeliesmode