Veckans blogg: Rebecka Svensson

Hennes blogg är en blandning mellan sött och salt, hon har stora drömmar och älskar att skriva. Veckans blogg här på Nouw är Rebecka Svensson. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Rebecka?
Var tvungen att be min bästa vän Felicia om hjälp på denna fråga då jag inte kunde komma fram till något bra svar på egen hand. "Rebecka är ett person med ett stort hjärta och är väldigt mån om andra. Jag tror inte det är många som sett hennes "spårade sida", i alla fall inte som jag har gjort hihi. Hon är en jävligt sprallig brud som älskar att vara överallt och ingenstans på samma gång, och hon är bäst."

Hur kom det sig att du började blogga?
Enda sedan barnsben har jag med jämna mellanrum skrivit dagbok. Jag är en person med mycket tankar i huvudet och förut var dagboken mitt sätt att inte explodera. Numera är det bloggen, och kan jag inspirera samtidigt så är det ingen som blir lyckligare än jag.

Vad bloggar du om?
Allt mellan himmel och jord. Jag har inriktning på mode som märks ganska tydligt, men även personliga inlägg slinker in någon gång i veckan. Mat och träning dyker också upp med jämna mellanrum.

Varför läser folk just din blogg, tror du?
Jag hoppas väl att det är för att de får inspiration av mina bilder. Sedan för att jag inte är rädd för att visa mig mänsklig samtidigt som jag bjuder på en jävla god blandning.


​Är det stor skillnad mellan bloggens Rebecka och verklighetens?
Till viss del. Allt jag skriver om på bloggen är 100 % jag, men jag tror att även den som driver världens mest personliga blogg inte kan visa sitt rätta jag genom en blogg. Något som inte kommer fram jätte tydligt är att jag är ganska galen av mig. Äventyr och spänning i vardagen står högt upp på listan.

Hur skulle du beskriva bloggen?
​Svår fråga… Men den är väl en blandning mellan sött och salt.

​​​Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Nej det skulle jag inte påstå att jag har gjort. Det jag skriver är det jag tycker och tänker, det står jag för.

Vad får vi inte läsa i din blogg?
Man får läsa om mina tankar och funderingar men för personliga saker och händelser håller jag för mig själv. Inte heller om mina mindre charmiga shower i duschen...

Vad gör en bra blogg?
Bilder med bra kvalité, en tanke bakom varje inlägg och tid. Man märker tydligt om personen bakom bloggen lägger ner mycket tid eller inte. Be your own motivation.

Berätta tre saker vi inte visste om dig.
1. Är extremt sällskapssjuk. Blir galen om jag är själv för länge.
2. Jag har en bucket list som är ganska brutal, hehe.
3. Jag har en extremt bra kontakt med min storebror. Han är den som betyder absolut mest för mig.

Vilka bloggar läser du själv och vilka läser du inte?
Vänners bloggar, Angelica Blicks, Fanny Lyckmans och på senaste tiden även Janni Delers. Grymma bilder och stor inspiration har de alla gemensamt.

Varför ska man läsa din blogg?
Jag vågar bjuda på mig själv och lite till, folk kan relatera till det mesta och man kommer därifrån med mer energi än vad man kom dit med. Kolla själva så får ni se varför :)

Rebeckas blogg: nouw.com/rebeckasofie