Veckans blogg: Nora Dükler

Veckans blogg: Nora Dükler

Hon har sjungit duett tillsammans med Sam Smith, bloggar om sin vardag och älskar mode. Veckans blogg här på Nouw är Nora Dùkler. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Nora?
Jag är en 18 år gammal tjej från Stockholm som pluggar sånglinjen sista året på Rytmus Musikergymnasium. Sångare, fotograf & fashionista. Är väldigt modeintresserad och på fritiden tränar jag, thaiboxas, umgås med kompisar över både bruncher och utekvällar, fotograferar och försöker lyckas inom musikbranschen.

Hur kom det sig att du började blogga?
Jag har alltid varit intresserad av bloggar med fina bilder samt väldigt modeintresserad. Jag ser bloggar som ett bra forum att hitta nya trender osv inom mode. Jag har alltid haft ett stort intresse för foto och jag ville ha ett ställe där jag kunde skriva om min vardag samt dela med mig och visa mina bilder, så då var en blogg det perfekta valet.

Vad bloggar du om?
I min blogg får du ta del av ganska mycket, men för det mesta många bilder och mode. Jag delar med mig av händelser i mitt liv om olika saker och ting så som inlägg om kläder i from av både outfits och collage, photosessions, min musik, tips och min vardag. Helt enkelt en del av mitt liv.

Varför läser folk just din blogg, tror du?
Jag tror att folk läser mig blogg pga att de gillar mina bilder, diggar min stil samt tycker om att jag verkligen är mig själv till 100% på bloggen.

Är det stor skillnad mellan bloggens Nora och verklighetens?
Nej det skulle jag inte säga att det är. Jag försöker vara mig själv hela tiden och göra det jag tycker om. Jag försöker inte vara någon som jag inte är för att få min blogg att låta mer intressant. Man brukar alltid komma längst med att vara sig själv.

Hur skulle du beskriva bloggen?
Inspirationsrik och stilren. En blogg fylld med många bilder, mindre texter, (kan hända att covers kommer upp lite då & då), mode och min vardag. En blogg som visar er min verklighet och den vardag jag lever i.

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Nej faktiskt inte.

Vad får vi inte läsa i din blogg?
Politik, åsikter eller lite för personliga händelser i mitt liv.

Vad gör en bra blogg?
Bilderna & stilen. För mig är bilderna absolut det viktigaste med en blogg, och såklart innehållet men bilderna är absolut det som lyfter en blogg enligt mig. Sedan är en blogg med ball stil, mode ett stort plus och något som jag verkligen dras till.

Berätta tre saker vi inte visste om dig.
1. ​
Jag har sjungit Stay With Me själv tillsammans med Sam Smith(!!!) backstage på Bråvalla förra året med honom och hans band.
2. Jag ritar väldigt mycket, haha inte ens min bästavän visste om att jag kunde rita och alla säger att jag tydligen är jätteduktig?...
3. ​
Hade jag inte gått om naturkunskapen detta år skulle jag aldrig ha träffat min bästavän Shenie. Så jag är så glad att jag fick F förra året och var tvungen att gå om den kursen.

Vilka bloggar läser du själv och vilka läser du inte?
Jag läser bara bloggar med bra kvalité på bilderna och bloggar som inspirerar mig så som Kristina Bazan, Natasha Oakley, Julian Hernandez, Rami Hanna, Linn Hansson & Angelica Blick.

Varför ska man läsa din blogg?
Om man vill inspireras inom mode, musik och foto så har du hittat rätt. I min blogg kommer du hitta allt från photoshoots, händelser i min vardag inom musiken samt balla outifts och tips inom mode.