Veckans blogg: Mire

Hon är en shopaholic, hatar politik och älskar att använda sig av bra bilder i sin blogg. Veckans blogg här på Nouw är 21-åriga Mire. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Mire?
Jag är en 21-årig tjej som bor i Kalmar tillsammans med min kärlek. Jag är en modetokig tjej som älskar kläder och allt som har med det att göra.

Hur kom det sig att du började blogga?
Hmm.. Det var ju ett tag sedan då jag skrev mitt första inlägg (2009-2010), men jag minns framför allt att jag var så himla inspirerad av Kenza Zouiten - hennes outfits, bilder på hennes shopping och sedan allt det roliga som hon fick göra tack vare sin blogg. Mitt mål var framförallt att någon modell agentur skulle hitta min blogg och vilja "anställa mig", då det var något jag så himla gärna ville göra - att modella. Det hände dock aldrig... Men under tiden så växte mitt intresse för mode något enormt och att fotografera blev en del av min vardag. Så det blev bra ändå!

Vad bloggar du om?
Min blogg handlar om mig, som gillar att fotografera men som hellre föredrar att stå framför kameran. Jag bloggar mest om mode, i form av bilder på mina outfits, shopping och tips på plagg och produkter som faller mig i smaken. Jag bloggar även om en liten del om min liv och min vardag.

Varför läser folk just din blogg, tror du?

Jag tror och hoppas på att de som följer mig dagligen ska tycka att min blogg är intressant och inspirerande på sitt egna lilla sätt. Jag försöker verkligen alltid lägga upp fina bilder så att mina läsare ska ha någonting kul att titta på.

Är det stor skillnad mellan bloggens Mire och verklighetens?
Både ja och nej! Det jag skriver om är 100% jag men bloggen handlar också en hel del om livets ytligare saker där jag föredrar att hellre skriva om det positiva än det negativa.

Hur skulle du beskriva bloggen?
En blogg med fokus på bilder och väldigt mycket mode!

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Hm.. Jaa.. typ.. För ett tag sedan (år 2011) var det en läsare som lämnade hotande kommentarer gång på gång. Jag blev väldigt arg och trött på det så det slutade med att jag gav ett svar på tal - som inte var så jätte trevlig. Jag kände mig väldigt elak men jag har inte riktigt ångest över det - hen slutade dock kommentera, haha.

Vad får vi inte läsa i din blogg?
I min blogg kommer ni nog aldrig att få läsa om politik, jag avskyr det! Jag är även väldigt noggrann med att hålla mitt privata liv och mina nära och kära (familj, pojkvän, vänner) utanför bloggen. Och jag är riktigt duktig på det ska ni veta! Jag har bloggat i några år nu och har ännu aldrig visat någon bild på min fästman. Det ni!

Vad gör en bra blogg?
Bilder! Bilderna säger allt vad det gäller en blogg enligt mig. Det är oftast bilderna som får mig att antingen fortsätta läsa en blogg eller att aldrig klicka sig in där igen.

Berätta tre saker vi inte visste om dig.
1. Jag skulle kunna äta fisk under resten av mitt liv!
2. Jag sover bara på mage!
3. Jag är en shopaholic!

Vilka bloggar läser du själv och vilka läser du inte?
Jag älskar att klicka mig in på olika bloggar och bara ta in en massa inspiration. Några utav mina favoriter är: Kenza Zouiten, Negin Mirsalehi, Lene Orvik, Song of med mera... Jag fastnar dock sällan för bloggar som innehåller bara en massa text, endast mobilkamera bilder eller bloggare som provocerar.

Varför ska man läsa din blogg?
Gillar du mode och shopping med vill helst aldrig läsa om politik - då har du kommit rätt!

Klicka här för att komma till Mires blogg!