Veckans blogg: Miranda Källhage

Hon trodde aldrig att hon skulle starta en blogg men idag driver hon en träningsblogg innehållande en massa tips för att leva ett hälsosamt liv. Veckans blogg här på Nouw är Miranda Källhage. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Miranda?
Jag är tjejen som älskar att träna, vara aktiv, umgås med härliga människor, lika väl som jag avgudar mysiga ensamma hemma kvällar och kvalitetstid med mig själv. Jag är väldigt driven och målmedveten med stora drömmar som jag älskar att ha som "morot" att sträva efter här i livet. Just nu skulle jag personligen beskriva mig som att jag befinner mig i den starkaste variationen utav mig själv, men bara för ett år sedan var jag totala motsatsen. Har haft ett jobbigt och annorlunda år bakom mig. Tappade bort mig själv, fastnade i ett negativt träningshets tillsammans med för lite mat vilket nog ni alla kan förstå inte är en bra livsstil för fem öre. Men vi alla gör ju misstag och jag kan nu sitta här idag och säga med hela mitt hjärta att allt detta är totalt dåtid. Men det året kommer även alltid vara en del utav mig, jag ångrar ingenting, har lärt mig en mängder och sitter nu som sagt här med så otroligt mycket mer kunskap och erfarenhet istället som även är det jag vill dela med mig utav och sprida i bloggen.

Hur kom det sig att du började blogga?
Helt ärligt, hade någon sagt till mig för både 5 eller 1 år sedan att jag skulle blogga idag så hade jag faktiskt skrattat och sagt aldrig i livet. Men nu gör jag ju faktiskt det och anledningen till att jag bloggar idag och då varför jag började blogga är på grund utav mitt instagram konto. Miranda.kallhage som helt enkelt växte och växte till den punkt att det tillslut blev de lite för mkt frågor och för mycket idéer och saker behövdes komma ut ifrån mig men som inte instagram kunde hantera eller räcka till till. Så därför valde ja tillslut att ge det en chans och testa.

Vad bloggar du om?
Jag bloggar mesta dels om träning, hälsa, kost, jag försöker och strävar efter att få ut en bra motivation till ett aktivt, hälsosamt men framför allt balanserat liv. Att hitta en bra balans i livet av att kunna njuta utav lite av alla världar. Inget allt eller inget helt enkelt.

Varför läser folk just din blogg, tror du?
Jadu, de har jag frågat mig själv många gånger. Nä men jag hoppas och vad jag vill är att folk ska läsa min blogg är på grund utav att se glädje, positivitet, få inspiration och motivation helt enkelt.

Är det stor skillnad mellan bloggens Miranda och verklighetens?
Nej de tycker jag absolut inte. Jag är just nu en väldigt glad, positiv och aktiv tjej. Finns mycket vilja, glädje och njutning i mitt liv just nu, väldigt mycket uppskattning osv då jag helt klart förra året upplevde rena rama motsatsen. Men¨ what dosen t kill you makes you stronger¨ och detta är jag helt säker på. Har lärt mig otroligt mycket utav den perioden i mitt liv och utan den botten så hade jag som sagt aldrig varit den självsäkra och bekväma människa jag är idag. Så det är helt jag här på bloggen men självklart skriver jag inte ut mina personligaste delar eller tankar. Håller de djupaste privat livet till mig och mina närmsta.

Hur skulle du beskriva bloggen?
Den handlar som sagt mestadels och träning, kost, mina tankar om detta och hur jag absolut stödjer en hälsosam livsstil samtidigt som att jag verkligen försöker få ut och påpeka att jag tycker det är minst lika viktigt att kunna och våga njuta utav livet. Att även våga njuta utav den delen som kanske är mindre nyttig på pappret men desto nyttigare för själen istället. Innan handlade allting mer om hur man hittar tillbaka till sig själv, att kunna gå upp i vikt, min resa och mina tankar kring detta. Men eftersom detta som sagt är totalt över för mig så ligger fokuset till mestadels nu på allmän hälsa men självklart finns influenser med inlägg om även detta fortfarande kvar.

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Nej inte vad jag kan komma på.

Vad får vi inte läsa i din blogg?
Mitt personligaste privatliv, tankar och händelser kring detta.

Vad gör en bra blogg?
Mycket bra och härliga bilder, inlägg, positivitet och glädje. Personligen så tycker jag inte att grått, dystert och negativet är särkilt festligt att läsa. Självklart är inte livet alltid sprudlande och positivt och ibland behöver detta också visas och komma ut men överlag så tycker jag att det är betydligt mycket härligare att försöka sprida glädje runt om kring sig. Alltid bättre att ge än att ta energi ifrån människor.

Berätta tre saker vi inte visste om dig.
1. Det ända jag vet om att jag inte tycker om är sill, annars tycker jag att precis all mat smakar gott på sitt sätt.
2. Jag älskar att tävla, det gör mig oerhört motiverad och fokuserad, likaväl som jag då hatar att förlora.
3. Har jag lågt blodsocker så slutar jag att fungera, totalt onödigt för någon att ens försöka prata och få ut något vettigt ur mig då.

Vilka bloggar läser du själv och vilka läser du inte?
Jag läser en mängder bloggar så omöjligt att skriva upp här, men jag fastnar som sagt för de bloggar så är positiva, härliga, som ger mig motivation och inspiration i livet, det är vad jag söker och gillar att se och läsa.

Varför ska man läsa din blogg?
Vill man läsa om hälsa, kost, träning, balans med mera, ja då tycker jag att man har hittat hem i min blogg. Det är vad jag försöker förmedla helt enkelt.

Mirandas blogg: nouw.com/mirandakallhage