Veckans blogg: Matilda Forslund

Hon tycker bilder är något av det viktigaste i en blogg, skriver om allt mellan mode och krönikor och har alltid nära till skratt. Veckans blogg här på Nouw är Matilda Forslund. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Matilda?
Jag är då en 18 årig tjej som är bosatt i mellersta Sverige tillsammans med mina föräldrar, min syster och min hund Poppy. Folk brukar beskriva mig som en väldigt glad och omtänksam tjej som har nära till skratt. Jag älskar även att sjunga och därför går jag i tredje ring på den estetiska linjen på gymnasiet.

Hur kom det sig att du började blogga?
Jag började blogga för flera år sedan och då endast för att jag tyckte att det var coolt att blogga, haha. Nu bloggar jag mer seriöst och hoppas att jag kan inspirera och motivera andra som läser min blogg.

Vad bloggar du om?
Hm, jag bloggar om det mesta men det man kan se mest av i bloggen är väl mode, inredning och mina krönikor som jag försöker publicera minst en gång i veckan.

Varför läser folk just din blogg, tror du?
Oj, svår fråga. Jag tror att folk kanske läser min blogg för att jag skriver mycket texter och krönikor som man kanske känner igen sig i. Jag tror även att det kan vara så att folk läser min blogg för att jag lägger ner väldigt mycket tid och energi på den. Jag kan till exempel sitta i flera timmar bara för att fixa ett inlägg och jag vägrar att lägga upp ett inlägg utan bilder.

Är det stor skillnad mellan bloggens Matilda och verklighetens?
Nej, jag försöker verkligen att vara mig själv till 100% i bloggen. Allt för personliga grejer kan jag dock inte dela med mig av ifall att jag skulle ångra mig senare i livet att jag skrev ut det inlägget.

Hur skulle du beskriva bloggen?
Hm, jag skulle nog beskriva min blogg som väldigt stilren eftersom att jag lägger mycket fokus på att bilderna ska bli fina och passa ihop med min design och resten av inläggen jag skrivit. Men eftersom att jag även älskar att skriva, så får man även ta del av mycket av mitt skrivande.

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Nja, jag har inte skrivit något som får mig att gråta till sömns på nätterna precis men jag har väl någon gång ångrat att jag la upp en bild på bloggen som jag i dag tycker var för fult redigerad.

Vad får vi inte läsa i din blogg?
Mobilbilder, aldrig lagt upp en bild från min mobil på bloggen.

Vad gör en bra blogg?
Citat "Kvalité före kvantitet" tycker jag stämmer så bra! Tycker det är roligare att läsa en blogg som verkligen lägger ner tid och energi på varje inlägg och som bloggar en gång om dagen i stället för en blogg som lägger upp suddiga mobilbilder och bloggar fem gånger om dagen.

Berätta tre saker vi inte visste om dig.
1. Jag är väldigt omtänksam som människa och sätter oftast andra före mig själv.
2. Jag bor på en bondgård.
3. Jag började gråta av glädje när jag fick detta mail om att jag skulle få vara med i Veckans Blogg. Hihi, töntiga jag.

Vilka bloggar läser du själv och vilka läser du inte?
Som dom flesta gör, läser jag mina kompisars bloggar och jag har fastnat helt för min bästa vän Lisa Scargills blogg (nouw.com/lisasheila) och bloggtjejerna Emma Olofssons och Amanda Valfridsson. Har följt tjejerna i ett halvår snart. Känner mig så elak om jag pekar ut bloggar som ej faller mig i smak, vill inte göra någon ledsen. Så kan tyvärr inte svara på den andra frågan.

Varför ska man läsa din blogg.
Oj, detta är typ den svåraste frågan jag fått i mitt liv, haha. Nej, men helt seriöst jag har ingen aning men om ni vill göra mig glad för ni mer än gärna klicka er in på bloggen! Kramar.

Matildas blogg: nouw.com/matildaforslund