Veckans blogg: Malvina Erlandsson

Hon anser sig själv att vara en shopaholic, älskar att göra galna saker och lever som student i världens metropol, New York. Veckans blogg här på Nouw är Malvina Erlandsson. Profile - 7

För den som inte läst din blogg, vem är Malvina?
Malvina är en sprallig och energisk tjej på snart 23 år som har flyttat till New York för att studera Fashion Marketing and Management. Jag absolut älskar allt som har med mode att göra och ser väl mig själv som någon slags shopaholic, skämt åsido. Förutom mode så är goda middagar, umgänge med mina nära och kära och musik det som får mig att känna mig allra mest levande.

Hur kom det sig att du började blogga?
Haha, that's actually a funny story. Som den impulsiva människa jag är så fick jag för två år sen ett infall av att köpa en hundvalp. Utan att förvarna min sambo eller ens ta ledigt från jobbet så fick jag en kall och ensam vinterkväll för mig att åka och inhandla en hundvalp. Det var världens sötaste hundvalp som hette Messi. En timma senare satt jag och hunden och inväntade min pojkväns hemkomst. Vi kan säga såhär, hunden försvann lika fort som den kom och jag blev 6000 kr fattigare. Jag kände att jag var tvungen att dela med mig av den här konstiga och dumma storyn, därför började jag blogga.

Vad bloggar du om?
Politik och världsproblem, eller? Haha, mode och vad som händer i mitt liv i New York.

Varför läser folk just din blogg, tror du?
Om jag ska vara ärlig så har jag inte en aning, men folk kanske tycker att det händer mycket i mitt liv med olika middagar, kläder och events som kan vara roliga att läsa en regnig vinterdag i Göteborg. En annan anledning kan vara att det är mestadels bilder och inte så mycket text vilket är lättsamt för en läsare.

Är det stor skillnad mellan bloggens Malvina och verklighetens?
Ja det skulle jag nog påstå. Visst gör jag allt som jag lägger upp, men det finns mycket som jag inte delar med mig av på bloggen. Många ser mig säkert som ytlig och någon som bara bryr sig om mode, och den bilden kan jag leva med att läsare har om mig :) Dock så är jag mycket mer än så.Hur skulle du beskriva bloggen?
En bildrik blogg om livet en fashion-student lever i världens metropol, New York, med allt vad det innebär.

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Nej det har jag faktiskt inte gjort. Ibland vill vara mer ärlig och personlig än vad jag tror är bra för mig, så jag försöker hålla det ifrån bloggen.

Vad får vi inte läsa i din blogg?
Jag försöker att inte dela med mig om saker om min familj och mina egna känslor, även om jag säkert råkar halka på tangentbordet ibland.

Vad gör en bra blogg?
Jag tror att bra bilder och inspiration är en viktig ingrediens för sin blogg. Inte för långa texter. Nuförtiden är det inte ovanligt att en läsare följer 20 olika bloggar, 50 olika instagramkonton och säkert mer därtill, därför finns inte tiden till att läsa långa texter. Bilder blir mer effektivt.

Berätta tre saker vi inte visste om dig.
1. Jag lärde mig dricka kolsyrat för tre veckor sedan...
2. jag har tränat och tävlat i friidrott på hög nivå fram tills jag var 17 år.
3. Jag är beroende av serien Dexter för tillfället (I'm not a serial killer).

Vilka bloggar läser du själv och vilka läser du inte?
Jag läser några på Nouw, en av dem är min kompis Vanessas. Jag läser Sofi Fahrmans, Pernilla Teisbaek och många andra. Jag läser inte de med för mycket text i.

Varför ska man läsa din blogg?
Man ska läsa min blogg eftersom jag delar med mig av härliga bilder, events, shopping och inspo från vår allas drömstad New York.

Klicka här för att komma till Malvinas blogg!