Veckans blogg: Madicken Nilsson

Veckans blogg: Madicken Nilsson

Hon älskar att fota, bor i Kungsbacka och tycker att man ska läsa hennes blogg för att inspireras. Veckans blogg här på Nouw är Madicken Nilsson. Profile -

För den som inte läst din blogg, vem är Madicken?
En kort beskrivning om vem jag är skulle vara att jag är en envis, sprallig och klädgalen tjej på 19 år. Jag bor och pluggar sista året på gymnasiet i Kungsbacka men kommer ursprungligen från Göteborg, jag flyttade till Kungsbacka när jag gick i sjunde klass. Mina stora intressen är att fota, umgås med människor som gör mig glad, träna och skratta.

Hur kom det sig att du började blogga?
Det var faktiskt så att en av mina bästa kompisar inspirerade mig till att börja blogga, hon bloggar själv och tyckte att jag skulle prova och det var så jag fastnade för det.

Vad bloggar du om?
Jag bloggar mestadels om kläder och mode, men jag delar också med mig av min vardag, träning och tips.

Varför läser folk just din blogg, tror du?
Jag hoppas och tror att folk läser min blogg för att bli inspirerade och för att dem tycker om det jag delar med mig av. Jag tycker att det är betydligt mycket roligare att läsa en blogg med fina bilder så det är något jag själv tänker mycket på när jag gör mina blogginlägg.

Är det stor skillnad mellan bloggens Madicken och verklighetens?
Till viss del, hur jag skriver och är i verkligheten är det ingen skillnad på men mitt liv består ju såklart inte bara av kläder och intresse för det men jag har gjort ett medvetet val när det kommer till bloggen och jag har bestämt att jag inte vill vara allt för privat.

Hur skulle du beskriva bloggen?
Det är en stilren blogg med mycket bilder och relativt lite text, eftersom foto är ett av mina stora intressen så tycker jag att det är roligt att dela med mig av det.

Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?
Nej det har jag inte gjort, som jag berättade tidigare har jag gjort ett val i att inte vara så privat på bloggen och har därför inte skrivit något som jag heller har ångrat. Om det varit något jag ångrat så är det inlägg där jag har slarvat med bilder och bara uppdaterat för att göra det.
Vad får vi inte läsa i din blogg?
Man får inte läsa om något som inte är "jag" eller något jag inte står för.

Vad gör en bra blogg?
En bra blogg enligt mig är stilren, personlig och har många och genomtänkta bilder.

Berätta tre saker vi inte visste om dig.
1. Jag sjunger och spelar gitarr och har gjort det under många år.
2. Jag har en stark fobi emot spindlar och småkryp.
3. Jag är en riktigt dålig förlorare.

Vilka bloggar läser du själv och vilka läser du inte?
Jag läser inte jätte många, men jag läser vänners bloggar och bloggar som innehåller mycket mode och tips. Jag läser inte bloggar som skriver om skvaller eller som provocerar, det är inget som tilltalar mig.

Varför ska man läsa din blogg?
Jag tycker att man skall läsa en blogg för att man vill bli inspirerad och vill se mer av det som skrivs och visas, och om man känner så när man läser min blogg så tycker jag att man skall fortsätta att läsa den.

Klicka här för att läsa Madickens blogg!